Steam Summer Sale

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Urmăritori: assassin

Steam Summer Sale

Mesaj #1 » de assassin » 13 Iul 2012 17:14

A inceput la fel ca anul trecut Steam Summer Sale(anul trecut se numea steam summer camp si ce faceai online semana cu activitatile dintr-o tabara).
Din cate vad la mine mi-au aparut 2 badge-uri: 1 care banuiesc ca arata vechimea mea pe steam(zice 2 ani acolo) si una care arata numarul tichetelor pe care le-am obtinut anul trecut la acest eveniment.
Sunt cateva cerinte pe care trebuie sa le indeplinesti. In plus trebe sa votezi la un anumit interval de ore unul din trei jocuri. Vin cu detalii mai incolo ca habar n-am de ce. Si au aparut reduceri de pana la 75% si asta nu la jocuri de 5$ ci la jocuri foarte scumpe.

Astea sunt cerintele pentru badge-ul numit "pillar of community":
-Join a group
-Link your Steam and Facebook accounts
-Comment on a friend's profile
-Recommend a game
-Post a screenshot
-Post a video
-Add a game to your wishlist
-Comment on a friend's screenshot
-Set an avatar on your Community profile
-Set your real name on your Community profile
-Play a game
-Add a friend to your friends list
-Rate an item on the Workshop
-Enable Steam Guard on your Steam account

P.S. Daca vreiti sa faceti cerinta "comment on a friend's profile" da-ti la mine ca n-am commuri si sunt bine venite :D
Imagine Imagine
Nihil est verum, omnia licet. -The Order of the Assassins- 1094

Re: Steam Summer Sale

Mesaj #2 » de GoGe » 13 Iul 2012 17:26

Dar,badges astea cu ce te ajuta ? :).
Imagine

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Mesaj #3 » de assassin » 13 Iul 2012 17:42

gogenapo (referitor la Postul 2), imi pare ca-s ca medaliile pe care le primesti in armata. Nu te ajuta cu nimic dar arata frumos. :))

Mai sunt niste task-uri:
-Vote once --
-Vote 5 times |
-Vote 15 times > astea le completezi votand jocuri(din 3 jocuri votezi la care le scade din pret)
-Vote 20 times |
-Vote every day --
-Join the Summer Sale Group
-Save money! >cumpara un joc la reducere

Completand astea cresti nivelul la badge dar nu zice la care.

Edit: Steam include badgurile in Steam Profile. Acestea sunt obtinute doar facand sarcini cerute de Steam sau participand la anumite evenimente. Cateva dintre ele sunt: Pillar of Community, Years of Service, and Steam Holiday Sale, The Great Steam Treasure Hunt, Steam Summer Camp, The Potato Sack.
Badgurile sunt un mic premiu care decoreaza profilul.
Imagine Imagine

Mesaj #4 » de Eseth » 13 Iul 2012 20:31

Eu le-am facut pe toate in afara de alea cu votarea, nu am cum sa le fac mai repede pentru ca trebuie sa astept la fiecare :) Sa vedem, poate anu asta o sa castige cineva din noi big prize - 10 top games from your wishlist. :D
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #5 » de Kamicazes » 15 Iul 2012 16:37

Care e treaba cu biletele (tickets)?

Mesaj #6 » de Eseth » 15 Iul 2012 17:22

Kamicazes (referitor la Postul 5),
Kamicazes scrie:Care e treaba cu biletele (tickets)?
Vedem pe parcurs.. cel mai probabil ca vor face ca in Summer Camp-u din 2011 cu iteme care le poti obtine realizand sarcinile pentru care primeai acele tickets-uri. :)
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #7 » de Kamicazes » 16 Iul 2012 16:33

Cum primesti tickets-uri?

Mesaj #8 » de assassin » 16 Iul 2012 16:41

Kamicazes (referitor la Postul 7), inca nu primeste nimeni. Si mi se pare ca nu va fi ca anul trecut. Tickets se primeau inainte iar acuma la cei la care le arata un anumit numar de tichete sa stii ca e numarul de tichete pe care l-au facut anul trecut
Imagine Imagine

Mesaj #9 » de Kamicazes » 16 Iul 2012 18:13

Ok, acum totul e clar, danke! :)

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks