Adio Padurariilor!!! :D

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Adio Padurariilor!!! :D

Mesaj #1 » de WALID » 07 Iul 2012 11:16

Padurariilor am facut topicu asta sa va zic ca de maine plec in Cipru si nu cred ca o sa mai intru pe css toata vacanta deoarece acolo am net moca deocamdata si nu e stabil.Deci cu toate cele spuse poate o sa mai intru pe forum daca nu cumva ma duc la plaja :)):)) si Taly sa-i dai lui Taliba la bile din parte mea :)):)) cat sunt plecat.Sa aveti vacanta placuta!!:D:D:X:X

Cu stima si respect WALID aKa Tigaia :))
Imagine
Be Proud of:
Who you are,
and everything
you've overcome.

Re: Adio Padurariilor!!! :D

Mesaj #2 » de melc » 07 Iul 2012 11:18

Multumim tigaie ! Sa ai si tu o vacanta placuta plina de bautura drugs si japonez bithes !
Imagine

Mesaj #3 » de WALID » 07 Iul 2012 11:19

Japonezes biches :)))))))))
Imagine
Be Proud of:
Who you are,
and everything
you've overcome.

Mesaj #4 » de Bogdan » 07 Iul 2012 11:26

hahahha...frate tigaie...promit ca ii dau lu taliba de ii ies bilele pe ochi =))...ai grija de tine acolo, sa culegi multe corcoduse ca sa facem tuicana buna la toamna :)). Bafta frate, sanatate si sa incerci sa furi net sa mai intrii la o juleala :)) Adios my brother from another mother >:D<
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #5 » de Jackson » 07 Iul 2012 12:14

Vacanta placuta si tie,Walide.Uite bre cui ai este bine :o)
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #6 » de gargoyle » 07 Iul 2012 13:29

Vacanta placuta,Tigaie! Lasa ca ne strangem mai multi sa-i dam la bile lui DeeJay :)) Ca e sef de comunitate si are bile mari =)))))
Imagine

Mesaj #7 » de Eseth » 07 Iul 2012 15:19

Vacanta placuta. Sa ne scrii de acolo. :)
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #8 » de Dami_eLit » 07 Iul 2012 16:46

aloha

Mesaj #9 » de Cristina » 08 Iul 2012 09:48

Vacanta placuta si... usor cu soarele ca arde! :)

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks