FILME - recomandări şi noutăţi

Zona cu filmulete, melodii, glume, chestii care te fac sa râzi

Moderator: DeeJay

Urmăritori: assassin

Filme recomandate

Mesaj #151 » de Anticheat » 05 Iun 2012 20:58

Am sa incep eu prin a va recomanda un film foarte frumos Drama/Familie care pe mine unu ma facut sa plang :( daca chiar iubiti animalele in special catei chiar va rog sa va uitati la acest film. Filmul se numeste Hachiko: A Dog's Story (Hachiko: Povestea unui caine)

O mica descriere:
Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987, şi inspirată dintr-o poveste reală, petrecută în Japonia în prima parte a secolului al XX-lea, drama Hachiko: A Dog’s Story urmăreşte relaţia specială, apărută între un profesor universitar şi un câine pe care îl găseşte pe stradă şi îl duce în casa lui.

Ani de-a randul loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapanul la statia de cale ferata si il asteapta in fiecare seara la aceeasi ora si in acelasi loc sa se intoarca de la serviciu. Intr-o zi nefasta insa, profesorul sufera un atac de cord in sala de clasa si decedeaza. Timp de 9 ani Hachiko merge zi de zi la gara pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire, loialitate si compasiune.
(inainte de a va uita la film aruncati o mica privire la trailerul pus de mine si spuneti mai jos ce parere aveti :ymsigh: )

Si trailer

Merita vazut!

Re: FILME - recomandări şi noutăţi

Mesaj #152 » de Arici » 05 Iun 2012 23:32

Anticheat (referitor la Postul 151), Foarte bun filmul. L-am vazut de vreo 2 ani daca nu mai multi si imi amintesc perfect si acuma. Are o poveste frumoasa si bazata pe fapte reala...ce trebuie mai mult? :D Sunt sigur ca sunt padurari care au vazut filmul dar si cei care stiu deja ar trebuii sa se mai uite odata cu cineva, oricine care nu stie filmul. Apropiati, prieteni, iubita/iubit :)

Mesaj #153 » de Jackson » 06 Iun 2012 00:06

Anticheat (referitor la Postul 151), Si eu l-am privit cu ceva timp in urma.Mi-a placut foarte mult si recomand acest film celora ce inca nu l-au vizionat! :)
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #154 » de Cristina » 07 Iun 2012 20:26

Puncture (2011)

Mesaj #155 » de Arici » 11 Iun 2012 23:10

The Grey (2011)

Mesaj #156 » de ButChery » 12 Iun 2012 20:58

Mesaj #157 » de Crazy_Bob » 13 Iun 2012 19:42

Imagine
Imagine

Mesaj #158 » de iseedead » 14 Iun 2012 07:22

K-Roland scrie:The Grey (2011)

film mult sub asteptari cam de nota 6

Mesaj #159 » de assassin » 22 Iun 2012 22:06

Iron Sky
Descriere: un film superb. Pe scurt, nazistii la pierderea razboiului mondial, printr-un program spatial nestiut de nimeni, s-au mutat pe luna de unde planuiesc sa atace pamantul. Construind o flota de sute de farfurii zburatoare si creandu-si armata intre zidurile fortaretei in forma de svastica si crescandu-si copii in perfecta disciplina si devotament fata de fuher pentru a fi viitori soldati, ei vor ataca pamantul cand doi astronauti dintr-o naveta americana ajung aproape de partea intunecata al unii cautand Helium 3, ce le poate garanta americanilor energie libera pentru mii de ani. De aici razboiul. Götterdämmerung Muss Fliegen(ultra masinaria de razboi contruita timp de 80 de ani de nazisti, e cea mai buna parte a filmului cand iese la suprafata)

Descrierile la filmele pe care le prezint aici le scriu eu. Asta asa... :D
Imagine Imagine
Nihil est verum, omnia licet. -The Order of the Assassins- 1094

Mesaj #160 » de GoGe » 07 Iul 2012 10:21

Nu stiu daca ati auzit de catre seria filmelor SAW!
Saw a adus cred ca acum 2 ani,SAW 3D!
Video-ul spune tot!Vi-l recomand in special pe asta,toate sunt foarte reusite dupa parerea mea.
In caz ca nu stiti despre ce este vorba in seria SAW:pai,un tip pe nume Jigsaw care se da drept o papusa pentru a isi ascunde identitatea pedepseste oamenii care au luat vieti altora degeaba,prin capcane,care devin concursuri,pentru ca sunt mai multi,de la 2 in sus,cel care castiga trece mai departe,este un film foarte sangeros nu il recomand celor slabi de inger,taieri de maini,electrocutari,DRUG-REFERENCE...
Mie cel mai mult mi-a placu SAW 3D(SAW VII) pentru ca la inceput sunt 2 tipi care stau intr-o incapere de sticla in fata publicului,in fata lor este un fel de fierastrau,ei au mainele legate,trebuie sa se traga unul pe alul in fierastraul ala pentru a scapa,deci oriunde,la orice capcana,numai 1 supravietuieste daca sunt 2,daca sunt 4,3 supravietuiesc si tot asa.Pana la urma moare unul,apoi apare o fata legata de un panou,e legata de maini si de picioare,sforile o trag de maini si de picioare pana i se desprinde corpul de la stomac :).Si asa se sperie tot publicul si pleaca,cred ca asta e si in trailer,convingeti-va.

GoGe.
Imagine

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 3 Luni si 10 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks