Imi pare rau Cristina&Deejay si restul padurarilor XB

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Imi pare rau Cristina&Deejay si restul padurarilor XB

Mesaj #1 » de Bogdan » 27 Apr 2012 22:16

Imi cer scuze tuturor pt jignirile si glumele proaste pe care le-am facut in ultima vreme, deejay si cristina au muncit mult pt xb si nu trebuiau sa suporte ce am facut zilele trecute pe forum si pe server...imi pare rau.
Bafta la toti si spor la distractie!
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Re: Imi pare rau Cristina&Deejay si restul padurarilor XB

Mesaj #2 » de Dami_eLit » 27 Apr 2012 22:24

adica renunti si gata ? . sau iti bati joc , ca nu te mai inteleg . daca te retragi de tot .ESTI UN COPIL DE 24 DE ANI CARE NU GANDESTE . O ambitie prosteasca si PACAT CA TRAGI SI PE ALTI DUPA TINE
e pacat ca mam obisnuit cu toti care ma SUPORTA . o munca depusa cu sacrificii , daca voi ca frati intre voi faceti asa :ymsigh: PACAT

Mesaj #3 » de Eseth » 27 Apr 2012 23:09

Bogdan (referitor la Postul 1), daca intr-adevar iti pare rau si nu faci iar la misto, atunci sper ca ai si inteles ceva din toate cele intamplate.. sper ca ai inteles ca m-ai ofensat pe nedrept dintr-o gluma a lui goge.. daca consideri ca te-am ofensat prin cuvintele "ma doare (intr-un loc) ca raspuns la "nik a zis ca esti faggot" si ca nu-mi placeau unele glume de-ale tale, atunci e grav...
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #4 » de DeeJay » 28 Apr 2012 09:04

Bogdan (referitor la Postul 1), Bine ai venit la emisiunea Iarta-ma! :)) Aici toate lucrurile sunt iertate si astept sa te vad pe server ca sa iti dau headshot :P
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #5 » de GoGe » 28 Apr 2012 09:31

Asa frate Nik,hai inapoi la noi.Ca deja ni s-o facut dor de vocea ta :).(Cel putin mie)Bafta!
Imagine

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Mesaj #6 » de melc » 28 Apr 2012 11:47

Asa frate !! te astept pe servar sa iti dau cu cochilia :>
Imagine

Mesaj #7 » de puf1k » 28 Apr 2012 13:25

vai ce emotional :D bravo mah...te astept pe server sa imi dai perversa :))
Imagine

Mesaj #8 » de Dami_eLit » 16 Mai 2012 20:51

Nik parerea mea e sati ceri scuze CRISTINEI si sa va inpacati , so o adaugi la prieteni si sa fie ca inainte
. Este bine si acum dar lipseste CRISTINA ;) . NU FI ORGOLIOS

Mesaj #9 » de Tig3rMan » 27 Mai 2012 23:06

Nik daca tu pleci eu ma omor. VB serios sau hai k iti fac cinste cu 50 de beri
Imagine

Mesaj #10 » de melc » 28 Mai 2012 09:32

Tig3rMan (referitor la Postul 9), tig3rman frate ai ramas in urma cu actualizarile :)) nik nu a plecat si nici nu o sa plece :)
Imagine

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks