Zona in care locuim

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Zona in care locuim

Mesaj #1 » de DeeJay » 13 Iun 2011 21:57

Eu stau in Balta Alba - sector 3 Bucuresti
pe langa Trapezului pt cine cunoaste :P
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Re: Zona in care locuim

Mesaj #2 » de Alejandro » 14 Iun 2011 01:42

Eu stau in Constanta, zona CDC ( casa de cultura ) mai exact pe langa Shooter's "pt. cine cunoaste" :P
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Mesaj #3 » de iseedead » 14 Iun 2011 08:02

eu stau in targu neamt pe langa piatra neamt la 47km si langa iasi la 110km "pt cine cunoaste" hahhahah

Mesaj #4 » de Bogdan » 14 Iun 2011 10:16

eu stau in padure...pentru cine cunoaste...=)) Campulung Muscel, jud. Arges langa o statie de gaz pe care o alimentez mereu :)))))))))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #5 » de Crazy_Bob » 14 Iun 2011 12:42

io stau in grecia la 15 km de atena intrun oras care se numeste aspropyrgos in romana turnu alb
Imagine
Imagine

Mesaj #6 » de ALex » 14 Iun 2011 12:54

iseedead scrie:eu stau in targu neamt pe langa piatra neamt la 47km si langa iasi la 110km "pt cine cunoaste" hahhahah

ooh i see suntem practic "vecini" :)) eu stau in Botosani si cred ca am trecut prin targu neamt de un milion de ori, ma mir ca nu am auzit de tine :))

Mesaj #7 » de Eseth » 14 Iun 2011 14:09

eu stau in Chisinau, sectorul Centru, mai exact Telecentru (Casa Radio, Tele-Radio Moldova si Moldova Film) pt cine cunoaste :))
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Mesaj #8 » de ostil » 14 Iun 2011 15:16

ba baieti acum ca stiu unde locuiti am sa trec pe la fiecare sa beau un spritzan cu voi ;)
am sa va zic si de mine poate , poate .....
Mangalia , intr-un cartier numit Colonisti ( denumirea vine de la coloniile grecesti stabilite in zona ) imi place orasul pentru linistea de aici ba chiar si in cele 2 luni de agitatie iulie / august cand e full de turisti si ai posibilitatea sa cunosti tot felul de oameni. Lucrez la santierul naval Daewoo Mangalia Heavy Industries in domeniu accuracy & setting ( sunt maistru la o echipa numita one time setting practic facem masuratori, topometrie, predari la clasa si client balarii din astea ) .
Clar imi place berea vara sa o beau pe plaja si sa privesc ... , vinul toamna si primavara in curte pa terasa la cate o tabla cu vecinii , iar taria pe timpul iernii cu sunca la gura sobei . Toate astea cand nu joc css cu voi.
Imagine

Mesaj #9 » de Crazy_Bob » 14 Iun 2011 16:01

ok te astept in grecia sa bem ceva de aici daca poti vino
Imagine
Imagine

Mesaj #10 » de Andu_XB » 14 Iun 2011 19:34

Eu stau in Mioveni un oras undeva la aproximativ 15 km de Pitesti.Stau langa liceul teoretic Iulia Zamfirescu pt cine stie :p

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks