Propunere

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Propunere

Mesaj #1 » de Alejandro » 28 Mar 2012 11:30

Dragi si stimati conpadurari :D ... aseara stateam la o bere cu floricele cu cativa prieteni si din discutiile avute m-o palit peste ceafa o idee ce mi se pare cel putin super interesanta si distractiva. Ce spuneti daca am organiza un meci de cs ... for real ... :D Adica ce spuneti sa ne intrunim cat de multi putem si vrem si sa ne impuscam pe bune intr-un meci de PAINTBALL :D ? Ma gandeam ca am putea face chestia asta ca tot vine vara .. dar ar trebui organizata din timp ca fiecare sa isi aranjeze vacante/concedii/timp liber ... etc. Cine doreste sa participe sa se inscrie aici ... vedem cati si cum se strang ... aruncam un ochi pe harta ... centralizam cum putem ... cautam in zona respectiva un loc de paintball si ... ii dam bataie :D.
Nothing is true, everything is permited!
Imagine Imagine

Re: Propunere

Mesaj #2 » de Dami_eLit » 28 Mar 2012 11:34

1) MsK DaMi_eLiT buna idee , tea palit bine ;)

Mesaj #3 » de GoGe » 28 Mar 2012 11:52

Alejandro,foarte buna ideea.Eu ma bag.Dar cand se strang mai multi sa stabilim unde si cand. :) Ar fi chiar tare sa jucam un meci de paintball.Si o intrebare,minori inclusi? :)).
Imagine

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Mesaj #4 » de Alejandro » 28 Mar 2012 12:06

Goge ... din cate am vazut eu ... din pacate:
"19.1 Persoanele sub 18 ani trebuie insoţite de un părinte sau tutore legal care işi asumă responsabilitatea faptelor minorului. Nu sunt admişi in terenul de desfăşurare a jocului de paintball copii sub 14 ani."
... dar .. cine stie ... ramane de vazut.

Am impresia ca sunt unele cluburi de paintball care accepta.
Imagine Imagine

Mesaj #5 » de Cristina » 28 Mar 2012 15:04

Alex este noua mama meduza omida. :-B

Chiar in weekend am vorbit cu Nik de paintball si de faptul ca nu am mers impreuna sa ne ciuruim FOR REAL! Sa ne JULIM , dupa cum spune el!

Super ideea. Eu as merge chiar acum. NU de alta dar nu se compara tinta pe ecran cu mouse-ul cu o arma in mana! :ymdevil:
Deejay? Tu ce zici? :D :D :D .... :D

Mesaj #6 » de iseedead » 28 Mar 2012 15:29

super faina ideea... dar scara, scara, cine o tine ?

Mesaj #7 » de Cristina » 28 Mar 2012 15:32

iseedead scrie:super faina ideea... dar scara, scara, cine o tine ?

2 tin scara, 2 pe lung si 1 in groapa, 2 pe mid, 2 la B, DeeJay tine CUTIA!!!!! OK?! E simplu, nu stiu de ce nu intelegi! [-(

P.S. care este numarul minim si maxim de jucatori care pot intra o data pe un teren de paintball (era sa scriu fotbal... vai doamne... ) ?! :-?

Mesaj #8 » de iseedead » 28 Mar 2012 15:36

eu am jucat si 10-vs 10, acum doi ani undeva in apropierea Iasului intr-o padure... am gasit o oferta la o firma care inchiria echipamentul si am putut sa ne facem de cap., deci nr maxim in astfel de cazuri in care poti inchiria echipamentul este dat doar de cate echipamente dispune firma respectiva
sau cumparam noi echipamentul, din ce vad eu nou ajunge cam 1000 ron, sau doar o pusca pe ocazii 350 ron

Mesaj #9 » de Gh30 » 28 Mar 2012 15:55

Bun Bun Buuun...si eu ma bag. Dar prevad ca nu o sa ne strangem prea multi... :-?
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Mesaj #10 » de Alejandro » 28 Mar 2012 17:52

ideea e sa vedem care cum ne strangem, sa vedem unde ne centralizam si apoi vedem cati cum unde jucam
Imagine Imagine

Următorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks