Tournament 1vs1 Reloaded - Etapa 1 - discutii

Aici se pot organiza diverse evenimente, intreceri sau turnee

Moderatori: DeeJay, Eseth

Re: Tournament 1vs1 Reloaded - Etapa 1 - discutii

Mesaj #71 » de Cristina » 17 Mar 2012 21:29

Eseth scrie:iseedead (referitor la Postul 68),
Crazy_Bob vs DeeJay (16 - 1)

Pfff, era si logic. Asta pentru ca el joaca pe public NUMAI cu Bob in echipa, cu ts3-ul lor de kko. El nu avea habar cum e sa joci VS Crazy_Lag_bob. 8-|

Mesaj #72 » de Crazy_Bob » 17 Mar 2012 23:34

Cristina nu din cauza asta a pierdut dar pur si simplu trebuie sa ai strategie si sa sti unde sa campezi la ct si ce sa faci la t

P.S omg Crazy_Lag_Bob =)))
Imagine
Imagine

Mesaj #73 » de Cristina » 18 Mar 2012 10:35

Crazy_Bob scrie:Cristina nu din cauza asta a pierdut dar pur si simplu trebuie sa ai strategie si sa sti unde sa campezi la ct si ce sa faci la t

Tu nu l-ai auzit cum comenta si cum facea. El cand te vedea pe tine nu tragea , se oprea si se uita lung, apoi zicea "uite mai cum se misca!!! Eu unde trag?" Si pana se dumirea el ca tu te teleportezi si ca trebuie sa anticipeze si sa traga inainte, tu POC POC! Si gata! 8-|

Crazy_Bob scrie:P.S omg Crazy_Lag_Bob =)))

yep yep! :-B

P.S. Aseara am jucat absolut bestial , magnific, hiperbolicific. Cristina vs WALID 16:0 ....ca Walid era ocupat pe public cu 35HP-ul si-a uitat sa mai vina... Unii insa spun ca i-ar fi fost frica. :-?

Oricum le multumesc celor care m-au tinut de vorba : Dami_elit, Nik si iseedead , ca altfel adormeam la tastatura asteptandu-l pe WALID pe war.

MAAAAI, walide, i-am dat afara si pe oameni de pe war doar ca sa iti fac tie loc si tu ???

P.S.2. la 22:00 eram pe serverul de war il asteptam pe walid. la 22:10 eram pe public sa-l cert pe walid. la 22:30 eram in pat deja. (-|

Mesaj #74 » de Bogdan » 18 Mar 2012 11:09

Hahahaha...lu tigaie i-a fost frica clar...cu o seara inainte, adica vineri ne spunea noua pe public in timpul jocului "ce ma fac eu maine la war cu cris"...si asta serios, nu in gluma. I-a fost frica deci asta e...o sa il strigam de azi inainte chicken =))) GG Cristina :)
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #75 » de Dami_eLit » 18 Mar 2012 17:04

:YMPRAY: asta e tigae al nostru

Mesaj #76 » de Cristina » 19 Mar 2012 17:28

Etapa 3:
23.03.2012 ora 20:00 DeeJay - john puzzle
23.03.2012 ora 21:00 Eseth - Crazy_Bob
23.03.2012 ora 22:00 puf. - bijnitaru ;x
24.03.2012 ora 20:00 Nik_XB - i see dead people
24.03.2012 ora 21:00 Andu_XB - WALID
24.03.2012 ora 22:00 Cristina - bJa
25.03.2012 ora 20:00 termi - An0N1m! 16 - 0 (anonim codat!)
25.03.2012 ora 21:00 DaMi_eLiT - L[!]4M4

8-| mda... etapa 3. Are you guys READYYYYYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiii....

Mesaj #77 » de puf1k » 19 Mar 2012 17:58

sunt gata...acum sunt acasa si pot sa joc liber...numai ca trebuie sa ma antrenez putin caci am uitat ce e css.. :)
Imagine

Mesaj #78 » de Crazy_Bob » 19 Mar 2012 18:20

Timpu sa mai castig un meci eseth pregatestete
Imagine
Imagine

Mesaj #79 » de Cristina » 19 Mar 2012 18:51

puf1k scrie:sunt gata...acum sunt acasa si pot sa joc liber...numai ca trebuie sa ma antrenez putin caci am uitat ce e css.. :)

Cred ca o sa te antrenezi degeaba, bijnitarul nu o sa se prezinte si castigi cu 16:0. :-B

Crazy_Bob scrie:Timpu sa mai castig un meci eseth pregatestete

uuuuu, asta o sa fie un meci interesant. :-?

SI alt meci interesant este -> NIk vs iseedead.

Eu una sper sa nu apara bja BRUSC. :ymsigh:
pana acum nu a jucat nici un meci... daca apare la al meu ma rupe cu 16 - (-1) (ca eu o sa-mi dau o grenada in nas si ma sinucid) ...

Mesaj #80 » de Bogdan » 20 Mar 2012 10:42

doamne...pai al doilea meci interesant nu o sa aiba loc...pt ca nu mai am pt ce sa lupt, iar sambata la ora aia o sa fiu la taliba si o sa il julesc live =)) . Astept olimpiada din 2016 pt a va arata adevarata valoare, ca acum nu am fost lasat de tiranul comunist de deejay care a facut in asa fel incat sa nu pot participa la turneu. Bravo fah i see...m-ai julit cu 16-0 :D yuuhuuuuu

Si inca ceva...taliba fa naibii un clasament pe puncte cum trebuie...nu cum ai facut acolo. Sa fie clasamentul la zi cu golaveraj cu tot...doamne cata incompetenta :|
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks