Prima zi de CS 1.6 sau CSS

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: Prima zi de CS 1.6 sau CSS

Post #11 » by Andu_XB » 29 Jan 2012 20:41

A fost odata cu mult timp in urma....... cred ca deja v-am plictisit. Asa. Ca de obicei eu mereu ma duceam pe la Nik cand eram la bunici. Si, intr-o zi m-am dus la el si am vazut ca se joaca acest joc cu impuscaturi. Aveam 9 ani, si mi-a placut la nebunie. Atunci i-am cerut sa-mi dea si mie sa trag o data. Am tras aiurea si Nik a murit, impuscat in cap de DeeJay :)) .
Atunci i-am cerut sa-mi dea si mie jocul si asa m-am apucat sa joc pe ypeo cu DJ si cu Nik. Steamu mi l-am luat cand nu a mai mers Ypeo pe non steam. Apoi s-a shokat acest server numit Ypeo si s-a inventat comunitatea XB[Ro] si restul e istorie........

PS: nu-mi vine sa cred ca am scris atat si ca am citit-o de 5 ori sa nu aiba greseli.

Re: Prima zi de CS 1.6 sau CSS

Post #12 » by DzL » 31 Jan 2012 12:53

Nu mai stiu exact ce varsta aveam cand am descoperit CS eram kinder oricum,stiu ca m-am dus la o sala de internet sa vorbesc cu cineva din afara si am vazut acolo jocuri :O eu nu avam asa ceva acasa am stat o ora sa gasesc de unde se intra in harti cu boti,prosti din astea si dupa vre-o zece minute ii aud pe aia unde sa intru sa jucam toti pe LAN am intrat m-au rupt aia logic,pana cand vine un tigan la mine si intra ala pe unde dracu intra imi baga AIM si WALL :) va da-ti seama ca era sa iau bataie de la toata sala :))
Asa am descoperit io CS si ma duceam aproape zilnic sa joc,pana cand mi-am bagat net acasa.
Femeile nu gem,femeile compot!
Image

Previous

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 3 Months and 10 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks