Prima zi de CS 1.6 sau CSS

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Prima zi de CS 1.6 sau CSS

Post #1 » by Bogdan » 27 Jan 2012 14:53

Fac topicul asta pentru a descrie fiecare dintre voi cum i s-a parut prima zi de CS 1.6 sau de CSS pe un server.

In ceea ce ma priveste, Deejay mi-a spus de jocul asta si nici nu vroiam sa aud pt ca eu jucam doar fifa si manager, nu eram cu shooterele. Pana la urma m-a convins iar cand am intrat prima data pe un server, mai exact pe ypeo unde erau in jur de 25-30 de playeri care alergau pe dust_2 ca nebunii sa faca frage, care vorbeau, tipau sau uneori isi mai trageau cate o injuratura de nici nu mai stiam sa tin mouse-ul in mana si eram bulversat de ceea ce se intampla pt ca totul se petrecea foarte rapid si nici nu apucam sa trag ca eram mort...o sa radeti dar era ceva nou pt mine...:) Dupa ce am aflat eu ca pe tasta "K" pot sa vorbesc si sa ii injur pe toti :)) si dupa ce am mai acumulat cateva ore de joc am inceput sa ma prind care e ideea jocului, si sa imi placa. :D La voi cum a fost? :)
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Re: Prima zi de CS 1.6 sau CSS

Post #2 » by DeeJay » 27 Jan 2012 15:19

Prima intalnire a mea cu CS (cred ca era v 1.1 sau ceva de genu asta) a fost in anul 2000, cand dupa ce eram cam satuli de jucati Quake 2 am zis sa incercam jocu asta nou, Counter - Strike.
Se intampla asta la o sala de jocuri unde mergea cu cativa colegi de liceu..
Amintiri din copilarie... :)
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #3 » by ostil » 27 Jan 2012 15:26

cand a descoperit tasta '' K'' nu si'a mai luat degetu de acolo =)) =)) =)) ...

on: chiar nu imi amintesc prima zi de cs sau css stiu ca tot incercam sa gasesc jocuri gen shooter pe care le jucam doar cu pc'ul ( adica nu online ) am incercat tot felu pana am dat de css si am butonat pe acolo pana am dat de conexiuni cu servere si am decoperit cum e online .. , mai tarziu un pic am gasit si gasca xb_ ro ( old team ) si de aici totul e istorie ..
Image

Post #4 » by zNk » 27 Jan 2012 15:40

Prima zi ? Pai povestea asta incepe cu urmatorul cadru. Era 2003 pustan p'atunci chiar n-aveam treaba cu obligatiile asa ca m-a atras sunetul jocului pe care tata-l butona. Si a venit ziua in care s-a hotarat sa ma-nvete sa dau si eu capuri cum dadea el. Jocul imi dadea fiori dar totodata ma atragea. De 8 ani jumate tot joc, in timpul liber (:| !
E de aur tacerea , deaia tac multi , mie nu-mi place auru' deaia nu ma plac multi...!

Post #5 » by Eseth » 27 Jan 2012 15:44

Prima data am auzit de Counter-Strike fiind prin clasa a III-a (net aveam ocazional prin dial-up :) ). Tot vorbeau baietii cum jucau in jocu' asta si am vrut sa-l incerc si eu pentru ca m-am saturat sa joc fifa 2001-2002. Din momentul cand mi-am conectat net-ul am inceput sa joc mai des online pana in 2005 dupa care am facut o pauza de 1 an si am trecut treptat la Source (jucam pe un Intel Pentium 4 care il am si acum pe un pc, cu 1GB RAM DDR1 si nVidia GeForce 5600 de la inno3D de 128MB care am ars-o cu NBA Live 06 :))). Jucam mai mult pe servere straine pentru ca servere romanesti erau foarte putine pana am intrat intr-o zi (prin 2009 pe un server care se numea ypeo si odata ce am vazut ca se vorbeste in romana m-am stabilit cu jocul acolo un timp. peste un an mi-am cumparat jocu' si am inceput sa joc pe servere germane steam only.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #6 » by Jackson » 27 Jan 2012 15:55

Eu prima-prima data cind am intrat in cs eram inca la scoala primara,pe la vreo 9-10 ani,inca era 1.6 cs.De atunci ,iata abia primavara trecuta am pus mina iarasi pe cs,dar deacum Source!Asa cum pe Ostil Dj l-a convins sa joace,asa pe mine Virus un vechi prieten.
De Xb am dat intimplator,am intrat de vreo citeva ori si mai mereu era I See sau Eseth si mi-a placut atirnarea lor,era linistit pe server si de atunci incoa sint cu voi :)
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #7 » by termi880 » 27 Jan 2012 17:16

Eu m-am apucat de 1.6 la 10 ani. La inceput muream tot timpu ca un ratat ! Imi dadeau toti perversa :)) Chiar nu intelegeam de ce erau toti innebuniti dupa jocu asta..... Pana intr-o zi cand am evoluat si mi s-a activat ochiu roz pt prima oara =)) Am luat-o incetu cu incetu si pana la urma am reusit sa julesc pe cativa :D iar dupa aceea bineinteles ca m-a luat si pe mine boala CS-ului :) Iar cat despre tasta K am descoperit-o acu 1 an cand mi-am luat CSS pe steam =)) =)) =))

Post #8 » by Cristina » 27 Jan 2012 18:18

Bogdan a devenit dependent de tasta K, tind sa cred ca s-a metamorfozat si are 11 degete la maini, un degest special cu care tine apasata tasta K.

DeeJay cred ca se gandeste sa faca si el un topic de genul : prima zi de Age of empires. . . ....

ostil a imbatranit, cica nu-si mai aminteste...

zNk este fan SUNETE.

Eseth a fost antrenat de germani.

Jackson , a fost agatZat de isee si eseth...

termi880 , inca mai crede ca s-a activat.

ONtopic.
Dupa ce i-am facut capul patrat lui DeeJay cum ca se joaca un joc tampit, violent si fara nici un sens si ca eu nu o sa joc niciodata asa ceva... m-a luat de nevasta si a mai cumparat un PC si am primit lectii de counter strike. (pe atunci 1.6, si cred ca era 2005)
El statea planta si eu trageam, el fugea si eu trageam, el se ascundea si eu il cautam... foarte romantic. 8-|
Nu m-a lasat online pana nu am invatat sa joc. Cand a vazut ca joc bine mi-a luat steam si s-a mutat el la Source sa nu se faca de ras ca il rupeam. :ymdevil:
Am jucat 1.6 cativa ani. Apoi m-am plcitisit.(prin 2009)
CSS-ul il joc de cand e XB-ul. Ca m-a obligat "cineva", cumparandu-mi steam si pt CSS. =))

Post #9 » by iseedead » 28 Jan 2012 11:33

eu joc de prin 2003, tot felul de variante ale cs. prima data am jucat intr-0 sala, si mi s-a parut un joc cretin, lipsit de logica... adica unde e logica in a juca d2 de 10000000000 de ori?; dupa o vreme insa insistand creierul meu odata cu multe incretituri a inceput sa devina lin si am descoperit adevaratul sens al jocului... acela de a juca d2 de 100000000000000000000000000 de ori

Post #10 » by puf1k » 28 Jan 2012 16:03

Prima data cind am jucat Counter-Strike a fost 1.5...Mi-a recomandat un prieten.Si primul server era unu "ARAX".am jucat cam vreo 2 ani..dupa ce auzisem de 1.6.Si eram bucuros de o grafica mai buna si multe altele...am creat si o echipa care a tinut vreo 3 luni :D.dupa citiva ani stind cu niste prieteni afara sa atins tema de css.Si mi sa povestit ca e ceva nou cu grafica misto..si ca cs 1.6 e ramas in urma fata de css...si de atunci joc numai css de cam 3 ani..in care am creat 3 echipe populare in Republica Moldova..dupa care am ajuns la voi ))...The End.
Image

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 3 Months and 10 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks