Discutii despre protestele din tara

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Discutii despre protestele din tara

Post #1 » by TuraVuraSRL » 19 Jan 2012 21:56

Am decis sa revin, sa-mi curat "biroul" prin de praf si de iarba (am auzit ca umezeala e mare in padure si ca sunt multi ciuperci pe aici) si sa incep printr-un subiect care nu observ ca a fost discutat aici.

Ei bine, am sa incep cu un lucru care am dat copy-paste ca nebunul, sperand sa fiu auzit, sau macar sa aud comentarii depsre gandirea si ideile mele.

Eu ii aud pe cei care au iesit in strada sa se revolte spunand: "Jos Basescu! Demisia!", dar rareori aud pe cineva sa zica "Dati-ne banii inapoi!". A fost candva o lege sub numele de 'Legea nr. 18'... in care se zicea daca cineva avea o avere in care nu se stie de unde provin, averea acelei persoane era verificata, iar daca se gasea o suma de bani care au fost obtinute in mod ilegal, aceasta avere era atunci confiscata. Voi ce vreti sa faceti? Vreti sa-i dati jos si apoi sa plece cu averea?

Putin le pasa lor dupa ce si-au facut damblaua. Averea fiecarui politician ar trebuii verificata si sa se justifica daca da sau daca nu au prea mult decat le-ar trebuii. Cine stie cat de mult si-au bagat ei nasul in averile voastre si averile statului, hai sa ne bagam si noi nasul in averea lor, doar avem dreptul, da?

P.S. am sa zic acum ce trebuia sa zic demult: LA MULTI ANI PADURARII!!!! :ymhug: :ymhug: :ymhug: Missed me? :D
Sunt ca o albina lucratoare. Te iei de mine sau de mierea mea, te intzep! T_T

Re: Discutii despre protestele din tara (Revenirea lui TuraV

Post #2 » by Jagermeister » 19 Jan 2012 22:41

La Mulţi Ani! Nu cred că ne-am cunoscut în mod oficial, Jagermeister, ca băutura adică sunt fanul băuturii respective pentru că e 100% de padurari.

Eu îţi înţeleg nemulţumirea şi punctul de vedere corect de altfel, dar, pentru ca averile celor de la putere să fie confiscate este prioritar să-i dăm jos de la putere ca să putem să scăpăm de corupţie şi să putem investiga provenienţa averilor respective, fără ca cineva să incomodeze autorităţile competente să facă aceste investigaţii, adică trebuie să-i aducem la stadiul de cetăţeni fără imunităţi si relaţii ca să putem să le luăm averile dobândite fără just temei. Am impresia şi cred că se va striga mai des ,,Vrem Banii Înapoi" după ce realizăm aparent imposibilul, adică înlocuirea oamenilor de la putere.

Înainte de toate aş vrea să văd demisia triumviratului de nesimţiţi abjecţi care sunt de altfel Timonierul, Ştrumful şi Săftica, după care o să-mi deschid o mare sticlă de Şampanie şi o să o beau pe stradă împreună cu tovarăşii protestatari în numele LIBERTĂŢII!!!

PS. Cică ăştia vroiau să confişte Revoluţia =)) L-) . Ce n-am înţeles e cum or să facă lucru ăsta? E ca şi cum ar confisca lozincile protestatarilor; dar având în vedere că jandarmii pot lua site-ul de cultură să-l bage în dubă, nimic nu mă mai miră.

PPS. Citeam pe undeva că atunci când Jandarmii ca funcţionari publici, când au ieşit în stradă că li se taie 25 de procente din salariu, oamenii au fost solidari şi i-au susţinut şi acum, sub adăpostul legii comit abuzuri şi infracţiuni fix împotriva celor care i-au susţinut. Aştept părerea ta şi a altor viitori participanţi la discuţia deschisă de tine.

Post #3 » by DeeJay » 19 Jan 2012 23:21

Ba de dat jos ii dam, dar problema ar fi ca nu avem pe cine pune ca sunt toti numai niste incompetenti avari.
Ar fi bine ca dupa ei sa vina naibii unii care sa fure mai putin...
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #4 » by TuraVuraSRL » 19 Jan 2012 23:45

@Jagermeister Nu ne-am intalnit, dar ne-am intalnit acum, dar si intr-un mod bun. Si DeeJay, "what's crackin' nigga?" :))

Socant, intradevar, despre faptul cum jandarmii inloc sa reprezinte legea (ceva ce este clar ca acesti "lideri" pe care NOI i-am ales au incalcat-o de nenumarate ori) au inceput sa reprezinte din ce in ce mai mult interesele politicienilor.
DJ, dreptate mare. Mie imi este sincer scarba cand vad politicieni, primari etc. din alte partide (majoritatea din PSD) cum le ofera suport si ii indeamna pe protestatari sa continue mai mult. Daca pe ei ii interesau de oameni, de populatie, ei ar fi trebuit sa incerce sa ii linisteasca, sa nu se lase dus de val (nu stii cum reactioneaza oamenii cand se vad in grupuri mari). Se vede clar pe ei ca le pasa mai mult de interesele lor. "Pleaca ai nostrii, vin tot ai nostrii.''

Situatie la mine, in Constanta. Cand il vad pe Mazare si cu grupul lui de "militieni", studenti, imbracati ca Fidel Castro (acesta fiind un comunist), ma face sa ma simt jenat. Nu stiu dar Mazare trebuie sa se simta. Bine, recunosc faptul ca el a facut muuuuuuulte pentru Constanta, dar uite, ca acum e altceva. Fiul lui Mazare, sunt la acelasi liceu cu el, si va zic ca se vede pe fata lui ce fel de om e. Asa tata, asa fiu.

Pacat, eu zic.. Nebunii ies afara, iar cei cu idei si intentii bune stau si se minuneaza. Nu prea putem sa facem nimic...... fara vointa si numar in oameni.

Post #5 » by DeeJay » 19 Jan 2012 23:49

Poate ca am avea sanse daca am avea un presedinte de genul Raed Arafat si un prim ministru de genul Klaus Johannis..
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #6 » by Jagermeister » 19 Jan 2012 23:57

Bine o spune Disk Man p-asta!!! Totuşi the more the merrier, si toţi să strigăm ce ne doare, suntem vii, liberi şi puternici!

Da de ce nu se îmbracă Mazăre şi cu insurgenţii lui în Che Guevarra?

Post #7 » by Bogdan » 20 Jan 2012 10:51

Frate tura bine ai revenit :) In ceea ce priveste subiectul deschis de tine...eu cred ca degeaba il vom da jos pe base, ca vine la putere vreun padurar de la psd sau alta alianta idioata si tot asa ne vor fura. In mod normal ar trebui sa vina unul d-asta strain...cum a zis taliba, gen arafat, ca sa isi mai revina si tarisoara asta.Oricum degeaba visam...ca tot vor frauda astia alegerile si nu vom avea o conducere ca lumea in vecii vecilor amin. Eu unul o sa il aleg tot pe becali daca va participa la alegeri sau pe rege :)). Bafta padurarilor
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #8 » by iseedead » 20 Jan 2012 12:27

am fost, suntem si vom fi condusi de niste labari libidinosi si avizi dupa a acumula cat mai multi bani, ii dam jos pe unii doar ca sa parem si noi importanti, in realitate noi suntem doar niste numere intr-un registru care trebuie sa plateasca dari.

Post #9 » by TuraVuraSRL » 20 Jan 2012 16:04

Pe rege zici, eh Nick? Interesant, ca si eu am aceeasi idee. Oricum, regele nu mai poate conduce, in nici-un caz, poate doar sa fie rege.

Oricum, eu cred ca ne mai trebuie inca o monarhie constitutionala, prea multi lideri inseamna prea multe interese. Oricum, cica constitutia facuta inainte, pe vremea monarhiei e mai buna decat constitutia pe care o avem acum, dar lucrul rau este ca majoritatea nu este de acord cu monarhia, constitutionala sau nu. Macar sa avem un lider strain, cum zice DJ, dar cine naiba ar vrea sa faca asta pt Romania?

Post #10 » by Cristina » 20 Jan 2012 16:20

TuraVuraSRL wrote:.... dar rareori aud pe cineva sa zica "Dati-ne banii inapoi!". ...

Care bani? Aia pe care ii dam noi fraierii de bunavoie?

Jagermeister wrote:PPS. Citeam pe undeva că atunci când Jandarmii ca funcţionari publici, când au ieşit în stradă că li se taie 25 de procente din salariu, oamenii au fost solidari şi i-au susţinut ....

Cum? Cu gandul?

DeeJay wrote:Ba de dat jos ii dam...

Mai devreme doar. oricum erau alegeri anul asta...
Numai ca acum cei care repara gardurile , bordurile si geamurile si rostesc cateva cuvinte de jale si dor vor ajunge SUS, tot mai sus...

TuraVuraSRL wrote: ....Nu stiu dar Mazare trebuie sa se simta. Bine, recunosc faptul ca el a facut muuuuuuulte pentru Constanta, ....

Da da Le-a 'FACUT' pe multe... 8-| ...

DeeJay wrote:Poate ca am avea sanse daca am avea un presedinte de genul Raed Arafat si un prim ministru de genul Klaus Johannis..

Am avea sanse la ce? Sa ne calificam in optimi la cupa mondiala de fotbal?

Jagermeister wrote:Da de ce nu se îmbracă Mazăre şi cu insurgenţii lui în Che Guevarra?

De idioti.

Bogdan wrote:... degeaba il vom da jos pe base, ca vine la putere vreun padurar de la psd sau alta alianta idioata si tot asa ne vor fura. ...

AMIN!

TuraVuraSRL wrote:... Oricum, cica constitutia facuta inainte, pe vremea monarhiei e mai buna decat constitutia pe care o avem acum,...

DOAR contitutia era mai buna???

iseedead wrote:am fost, suntem si vom fi condusi de niste labari libidinosi si avizi dupa a acumula cat mai multi bani, ii dam jos pe unii doar ca sa parem si noi importanti, in realitate noi suntem doar niste numere intr-un registru care trebuie sa plateasca dari.

ALELUIA!!!

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks