OVy

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

OVy

Post #1 » by puf1k » 12 Jan 2012 22:20

Jucind pe serverul xb...a intrat domnul OVy si mancind vreo 3 gloante in cap mia propus sa joc cu el 1x1...io iam refuzat din motiv ca nu vreau sa demonstrez nimanui ca sunt extra pro in css...joc p/u fun..dupa care a urmat cuvintele sa demontreze lui DJ ca e mai bun OVy decit toti din comunitatea XB...si ca sunt slab...si nustiu ce...
Attachments
1.jpg
1.jpg (89.43000000000001 KiB) Viewed 111 times
2.jpg
2.jpg (102.76 KiB) Viewed 140 times
3.jpg
3.jpg (110.74 KiB) Viewed 117 times
Image

Re: OVy

Post #2 » by DeeJay » 12 Jan 2012 22:40

puf1k (referitor la Postul 1), nu inteleg sensul acestui topic..ovy ala e slab, e mai slab decat jumatate din xb si el stie asta, in orice clan a fost cand xb a jucat cu clanul lui i-am rupt in picioare..deci fara alte comentarii din partea mea..
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #3 » by Bogdan » 12 Jan 2012 22:46

no comment...ovy a demonstrat inca o data ca este pro...la jucatul cu putulica in tarana :D
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #4 » by Jagermeister » 12 Jan 2012 22:50

Citand-ul pe y2k, Are si el frustrarile lui.
Este si academician :(

Post #5 » by Cristina » 12 Jan 2012 23:57

Initial intrebam in stanga si in dreapta "ce aveti mai cu el", pentru ca de fiecare data cand intra pe server primea un nick-name nou.
Acum inteleg de ce. Ma simt parca iluminata.

=))

P.S. Nu faceti mai 1 Vs 1 ca asta isi taie venele cand pierde. 8-|

Post #6 » by Jagermeister » 13 Jan 2012 00:01

Poti spune ca ai trecut printr-o Epifanie sau Revelatie :))

Post #7 » by iseedead » 13 Jan 2012 10:03

nu inteleg rostul acestei reclamatii.... adica reclami ca unul se lauda ca e bun? e ilegal?
eu spun sa fim seriosi si sa ne vedem de distractie, sa lasam prostiile. oricum ovy e un pusti care doreste sa fie bun la acest joc, uneori reuseste... de cele mai multe ori e doar mediocru

Post #8 » by Bogdan » 13 Jan 2012 12:21

mediocru?!....pfff...e sub nivelul marii =))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #9 » by Jagermeister » 13 Jan 2012 16:14

Ma nu, dar cand stii ca esti praf si te lauzi ca esti zeu, deja mi se pare o incalcare de ,,franciza" si o inducere in eroare, ca sa nu mai zic ca te parapadesti de ras cand vezi sau auzi asa ceva si il vezi pe om in actiune :))

Post #10 » by Jackson » 14 Jan 2012 11:35

Da,a spus-o tare ca "e mai bun" decit toti din Xb :D Jucam la momentul cela cu dinsu in echipa si asa ma enerva ca nu putea trage normal si eu aveam de pierdut in urma"profesionismului" sau!Asa ca Ovy,am vazut eu cit de "bun" esti!
Stii cum se spune:Lauda de sine nu miroase a bine.
If Love is a Crime,than I am a Criminal

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks