Call Of Duty 8:Modern Warfare 3

Discutii despre jocuri PC&Console, review jocuri, ce ne place sau ce nu ne place..

Moderator: DeeJay

Re: Call Of Duty 8:Modern Warfare 3

Post #11 » by GoGe » 12 Nov 2011 21:41

Si eu l-am terminat ieri :D.Foarte reusit!
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Post #12 » by HitmaN » 13 Nov 2011 14:09

e naspa ca moare soap :((((

Post #13 » by Andu_XB » 13 Nov 2011 18:12

misto joc :) Ieri seara l-am instalat azi l-am terminat. Story-ul foarte interesant si captivant.Si.....partea cand moare Soap e destul de nasoala.E misto finalul cand vine Yuri si..........stiti ce? Va las sa aflati singuri. BAFTA PADURARII!!!!

Post #14 » by Eseth » 13 Nov 2011 21:10

Call of Duty: Modern Warfare 3 Online Gameplay:

Battlefield 3 Online Gameplay:

Sincer gameplay-ul online in Battlefield 3 imi place mai mult decat in MW3, dar dupa campaign CoD-u nu-l schimb pe nimic :P
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #15 » by DammYear » 19 Feb 2012 15:58

BF3 are multiplayer mai tare decat mw3 si grafica la fel ,dar campania e de toata jena,mai e si scurta pe de alta parte,cei mai multi ar apela la cod fiindca are engine lui quake modificat masiv si merge pe marea majoritate a calculatoarelor,pe cand le BF3 trb sa ai calculatorul pana in 30 de miliona ca sa mearga bine,si deaia e mai ieftin BF3

Post #16 » by Tig3rMan » 01 Mar 2012 19:52

Da. MW3 e Marfa. Dar tot jok BF3.
ah si inca ceva ca sa nu mai cumparati mw3 p steam. luati free multiplayer de la http://alteriw.net sau http://altermw3.net trb sa iti faci un cont ca sa il joci. si Downloadezi jocu direct pe site la altermw3.net.
iar pentru Battlefield 3 Nu e Crackat MP. :p
Image

Post #17 » by termi880 » 02 Mar 2012 17:14

e fain jocu ! O sa apara si Black Ops 2...am citit eu pe undeva ! Abia astept :D

Post #18 » by SuriadXD » 10 Mar 2012 19:11

Si eu as dori sa imi iau BF3 si MW3 , dar din pacate nu am placa video pt ele . Sper insa ca pana in vara sa imi achizitionez un calculator mai bun cu placa video destul de buna , inclusa cu PC-ul sa pot sa joc si jocuri mai bune.
Respect Team XB

Previous

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks