LALALA

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

LALALA

Post #1 » by andrej (!user banat!) » 01 Oct 2011 17:39

Re: LALALA

Post #2 » by Eseth » 01 Oct 2011 17:47

andrej, tari fazele :) bravo :P
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #3 » by MILITARU » 01 Oct 2011 18:27

GG

Post #4 » by andrej (!user banat!) » 01 Oct 2011 18:31

Mersi; dau bine nu-i asa?

Post #5 » by puf1k » 01 Oct 2011 18:56

mda....wall 100% ....fuuu :-Q :-Q :-Q
Image

Post #6 » by andrej (!user banat!) » 01 Oct 2011 19:07

matches are from PRACC deci = 0 m-am distrat putin cu psihicul lu` iplay, am jucat cu el pe fatza, iar cu myRevenge e doar ambient occlusion (setare la placile video nvidia care te ajuta sa vezi prin smoke); la oficiale am jucat mereu curat :)) fuuu

Post #7 » by Alejandro » 02 Oct 2011 03:44

Mda ... orice fel de cheat ... e cheat .. deci .. eu nu voi avea niciodata incredere ca esti curat ... no offense bft.
Nothing is true, everything is permited!
Image Image

Post #8 » by andrej (!user banat!) » 02 Oct 2011 16:43

Nu prea tanjesc dupa increderea nimanui sincer, eu joc asa cum stiu eu sa joc, daca tu consideri ca e cheat, e problema ta personala atata timp cat nu ai vre-o dovada palpabila, care nu poate fi interpretata (VAC Ban; sau sa fiu detectat de vre-un anti-cheat) este pur si simplu parerea ta si doar atat, iar eu si toata lumea are dreptul sa tina cont de ea, sau nu, corect? :)

In clipul postat de mine, jucam curat ca lacrima (dx81 si toate cele) dar e dreptul tau sa strigi in gura mare ca e cheat, nu te opreste nimeni, e parerea ta, totodata sa nu te simti jignit sau lezat daca unii (inclusiv eu) vor pune la indoiala cunostinta ta despre jocul in echipa si capacitatea ta de a deosebi hack de o faza normala de joc.

No offense bafta
Last edited by andrej (!user banat!) on 02 Oct 2011 16:49, edited 1 time in total.

Post #9 » by puf1k » 02 Oct 2011 16:48

bah...cine te crezi ??? ci crezi ca nus coduri cu care poti trece de VAC.. ? pff....
Image

Post #10 » by andrej (!user banat!) » 02 Oct 2011 17:09

puf1k wrote:bah...cine te crezi ??? ci crezi ca nus coduri cu care poti trece de VAC.. ? pff....

Coduri care trec de VAC sunt sute, dar care trec de EAC3 sau ESL Wire inca nu s-au inventat, si pe cssmixes sau ESL sau orice competitie in care am jucat si se folosesc aceste anticheat-uri nu sunt banat, si atata timp cat acolo nu sunt banat, si joc la fel de bine, nu sunt codat. La meciul cu iPLAY am jucat cu wall, dar nu inseamna ca o sa ma joc cu wall pe public sa-l bat pe puf1k pe care altfel iti dai seama ca nu am cum ca e prea bun lol lol. Te rog sa incetezi cu ostilitatea fata de mine ca nu ti-am facut tie personal nimic, nu te-am jignit, nu am jucat codat impotriva ta sa iti versi frustrarea aici.

Si nici nu o sa joc ca nu am nevoie de asa ceva sa bat orice echipa care se prezinta cu tine in primii 5, pentru ca e clar ca acea echipa nu poate sa joace de la egal la egal cu noi, ai vazut si la mix ce inseamna sa fim 3, imagineaza-ti ce se intampla daca suntem 5 pe teamspeak si jucam la teamplay nu asa la oha cum am jucat mix cu rushuri aiurea si flashuri intre noi.

Ai zis ca ne arati demoul cum a jucat cerezeu codat la mixul acela, il uploadezi si tu undeva si ne dai tick, si ne motivezi de ce consideri tu ca e hack, faza cu faza (gen: runda 3 tick 2182134; adversarul nu face pas, nu este vazut de dinainte de cerezseu, insa cerezeu iese prefire pe el la sigur) sa vada toata lumea cam care este limita pana la care poti tu deosebi skill de hack, sa se poata observa cu ochiul liber cat stii despre jocul in echipa. Asa ca ti-a dat cerezeu de ti-au tiuit capacele si de nervi si din frustrare ca nu puteai face nimic sa il opresti e usor sa dai vina pe hack, insa daca te uiti atent pe mine, seringa si cerezeu la toate rundele ai sa vezi ca ne acoperim mereu tot ce e aproape de noi, si nu ramane decat un singur loc unde tu poti fi, iar el face prefire acolo.

Exemplu concret: nu stiu daca tu esti cel in cauza la faza asta.

Eu cu cerezeu facem push rampe, seringa face push cambuza. Seringa baga un flash in lobby, iar noi la radio, seringa intra primul cambuza si se uita spre intrarea in casa din spawn-ul vostru (care e direct in fata lui, si e unul din singurele 3 locuri unde tu poti fi si sa nu fi flashuit. Daca ai avut spawn bun si ai ajuns pana la radio, seringa deja te vede pe radar (ca te vedem noi) si tu oricum esti flashuit de mine si cerezeu. Apoi seringa se uita spre usa, dar nu vede in stanga, chiar langa usa ci doar sa nu poti sa-i dai prefire (mai bine zis isi asigura spatele sa poata avansa) daca inca nu apare nimeni la mine si la cerezeu pe radar, esti ori usa, ori afara, ori sus la saci (ceea ce e greu daca seringa are spawn ca nu ai timp sa urci acolo, de acolo ne surprinzi mai rar) in cazul in care la noi nu apari pe radar sau seringa nu anunta, cerezeu cand iese de la radio, baga direct flash la usa, si intra prefire acolo in incaperea aia, care e singurul loc in care poti fi in casa, si sa fii inca viu. Daca nu esti nici acolo sunteti toti afara, noi o luam prin spatele vostru dinspre T spawn, iar seringa se intoarce cambuza si da flash dincolo de principala, in caz ca sunteti afara sa va orbeasca sau sa va sensibilizeze in spre zona aia (va da de inteles ca el e principala si aproape toti sunteti atenti sa nu iasa sa va omoare, sau sunteti flashuiti) timp in care noi va ajungem din spate
si facem curat.

Noi 3 eliminam pas cu pas toate locurile posibile in care poti tu sa fii, daca aveai nesansa sa fii printre primele luai flash si te omora unul din noi, chestia asta repetandu-se iti da senzatia ca noi mereu stim unde esti, insa noi nu stim, daca se intampla sa fii chiar in ULTIMUL LOC pe care nu l-a verificat unul din noi, cel mai apropiat intra pe tine cu prefire, si ai senzatia ca iese pe tine tragand, insa el stia ca esti acolo, pentru ca restul fusesera verificate deja, insa tu asta nu stii, pentru ca din prespectiva ta acest lucru nu se observa, ci doar faptul ca runda de runda X iese pe tine tragand, sau iti da mare flash si te scoate din joc.

Am obosit; am scris jumatate de pagina sa-ti explic tie un lucru care pentru noi vine de la sine, natural, din inertie, un lucru care pe tine te duce la pragul disperarii si faci rage pe say ca X e codat.

In fine, ne arati si noua demo-ul acela?

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks