Ma declar xb-ist

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Ma declar xb-ist

Post #1 » by MJuvets » 27 Sep 2011 17:10

Gata, am iesit din tot ce se poate, ma voi dedica special comunitatii xb. sper sa imi mai dati o a doua sansa cei care nu ma prea mancati. hf
Thankyou, Thankyou, Thankyou... You are... my God.. my inspiration, my everything !

Re: Ma declar xb-ist

Post #2 » by puf1k » 27 Sep 2011 17:24

pai vezi cum te comporti cu membrii xb_ro sa nu se mai intimple asa mizerie... !!!
Image

Post #3 » by Bogdan » 27 Sep 2011 22:08

ok frate...ai grija sa devii cu toti prieten si atunci cand te enervezi nu te mai exprima prin tastatura, du-te in varful unui deal de acolo de la tine si tipa cat te tin balamalele :). Bafta si sa curga sange de xb adevarat prin venele tale :)))>....ce tare a fost asta...nici eu nu stiu de unde am scos-o dar reflecta ceea ce imi doresc de la tine ;) :P
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #4 » by Crazy_Bob » 27 Sep 2011 23:08

pursuit mam uitat pe profilu tau la clanuri si am vazut ca inca mai esti in seekerz
Image
Image

Post #5 » by Bogdan » 28 Sep 2011 11:59

bob...de ce nu termini cu carcotelile....ia uita-te la mine in profil sa vedem in cate grupuri sunt eu? :-w ma mir cum de nu te iei si de mine :| ...terminati cu aceste copilarii, ti-a spus dj ca daca se mai intampla cea mai mica chestie urata din partea lui, adios. Hai concentreaza-te pe altceva si nu va mai atacati unii pe ceilalti. Ori estem padurari ori nu mai estem! :P :D
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks