Cele mai asteptate jocuri 2012 pentru PC

Discutii despre jocuri PC&Console, review jocuri, ce ne place sau ce nu ne place..

Moderator: DeeJay

Re: Cele mai asteptate jocuri 2012 pentru PC

Post #11 » by Wild Cats » 29 Jan 2012 11:33

Pentru mine Mass Effect 3 ar fi primul pe lista . Cred ca este singurul joc care poate avea sute de finaluri si cea ce faci in Mass Effect 1 are efecte in 2 si pana la urma si in 3.
Miranda este creata dupa o actrita reala ( Yvonne Strahovski ) australianca care joaca in serialul Chuck :)
PS: Alex sa sti ca si eu ma chinuiam sa o pastrez in viata pentru ca am prins drag de ea in serial . La tine nu stiu care e explicatia dar cred ca asta o fi .... sper :)
It's not who I am underneath, but what I *do* that defines me.

Re: Cele mai asteptate jocuri 2012 pentru PC

Post #12 » by Equied » 11 Jun 2025 03:10

Cu siguranță, sunt vești foarte bune pentru fanii jocurilor post-apocaliptice și ai shooterelor tactice!

STALKER 2 promite să ducă mai departe atmosfera unică a ZONEI, pe un motor grafic nou și cu o lume deschisă mult mai imersivă. Faptul că studioul original revine la cârmă este un semnal pozitiv pentru toți cei care au apreciat realismul și tensiunea din titlurile anterioare.

Metal Gear Rising vine cu o schimbare de ton față de seria clasică – mai multă acțiune și accent pe dinamism. Fanii lui Raiden vor avea ocazia să-l vadă în ipostaza de ninja cibernetic cu abilități spectaculoase.

Metro: Last Light continuă moștenirea Metro 2033, cu o atmosferă grea, întunecată, și un fir narativ puternic. E unul dintre acele jocuri unde povestea și gameplay-ul merg mână în mână.

Hitman: Absolution aduce un suflu nou seriei, dar păstrează esența – infiltrare, planificare și execuție curată. Povestea pare mai personală ca niciodată.

CS:GO, pe de altă parte, pare să fie creat clar cu scena competitivă în minte. Deși folosește motorul Source, e clar că se pune accent pe balans, map design și stabilitate – lucruri esențiale pentru e-sports.

Toate aceste titluri au ceva special de oferit – rămâne doar să le încercăm și să vedem care dintre ele va fi cu adevărat memorabil!

\ post actualizat: 11.06.2025 | 1:49 pm (zonă timp forum=GMT+2) /

Equied (Re: Post 12),

Foarte bine punctat, ai surprins esența fiecărui titlu – atmosfera, gameplay-ul și direcția artistică. Fiecare joc din lista ta are ceva aparte, și într-adevăr, promite mult pentru fanii genurilor respective.

Apropo, mi-am dat seama că am uitat să menționez un nou hobby de-al meu – am început recent să joc Counter-Strike mai serios, și m-a prins rău! În special partea de skinuri m-a fascinat, iar platforma cs2 skins wiki mi-a deschis o nouă lume – acolo poți deschide case și obține skinuri epice. E un mix interesant de strategie și noroc, care adaugă un plus de adrenalină meciurilor!

Recomand cu căldură pentru cei care vor ceva în plus față de clasicul gameplay – dar, bineînțeles, cu moderație.

Previous

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 3 Months and 9 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks