ostil, am fost ocupat cu scoala.
Iata setarile care trebuie facute pentru a mari FPS-ul:
Primul pas este sa mergeti in setarile video avansate pentru a face asta mergeti in Options, tabul Video si apoi dati click pe Advanced.

Apare urmatoare fereastra:

Primele setari la care ar trebui sa va uitati sunt Antialiasing, Filtering mode si Virtual Sync ele consumand cele mai multe resurse:
Antialiasing

Eu recomand sa scoateti de tot Antialiasing adica sa selectati optiunea None.
Filtering Mode

La Filtering mode recomand sa selectati Trilinear dar puteti de asemenea sa puneti o valoare mai mica decat aveti acum de exemplu daca aveti Anisotropic x8 puteti sa puneti Anisotropic x4 iar diferenta se va observa.
Wait for vertical sync

Selectati Disabled de cele mai multe ori nici nu veti observa diferenta, mai ales la un joc ca CSS.
Daca aceste setari nu sunt de ajunsi si tot sunt momente cand FPS-ul scade prea mult si nu puteti juca cum trebuie din cauza asta puteti sa incercati sa selectati Medium sau Low la urmatoarele optiuni: Model Detail, Texture Detail, Shader Detail, Water Detail, Shadow Detail, Motion Blur dar trebuie sa va previn ca aceste schimbari se vor observa la nivel vizual:

Daca va intrebati de ce n-am vorbit despre optiunea High Dynamic Range asta este pentru ca in CSS nu exista nici o harta care sa aiba HDR(High Dynamic Range) asa ca n-are importanta ce setari puneti acolo, eventual puteti selecta None.

Cam atat despre setarile ce trebuie facute pentru a mari FPS, daca tot sunt probleme incercati sa micsorati rezolutia.