Counter-Strike: Source FPS configs

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Counter-Strike: Source FPS configs

Post #1 » by iseedead » 18 Sep 2011 19:13

Multumiri lui Ostil si lui Costi, datorita lor am reusit sa imi ridic fps-urile, uneori urca considerabil. Am atasat fisierul dat de ostil pentru fps iar treaba facuta de costi e la placa video in setari. Acest config il recomand celor care au fps foarte putine (20-40), nu stiu daca in cazul celor cu fps-uri mai multe are vreun efect miraculos.
Attachments
DStrikT.cfg.rar
(3.96 KiB) Downloaded 611 times

Re: multumiri - rezolvare problema fps

Post #2 » by Bogdan » 18 Sep 2011 19:59

Bun frate i see...scuze ca am modificat titlul, dar m-am gandit ca asa se vor prinde padurarii mai repede despre ce e vorba si vor folosi fisierul atasat de tine. Bafta
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #3 » by ostil » 19 Sep 2011 12:29

cu cea mai mare placere i see , ma bucur ca a functionat la tine mie sincer nu mi'a placut cfg'ul si l'am scos ... modifica cate ceva in comenzi ..

eram curios de setarile din placa video de la Costi, pentru ca eu stiu cate ceva pe la setarile video ale css 'ului nu si la placa video 8-}
Image

Post #4 » by ALex » 19 Sep 2011 14:45

Daca vreti pot sa pun eu cateva screenshoturi cu ce setari sa dezactivati ca sa va mearga mai repede.

Post #5 » by ostil » 19 Sep 2011 15:05

pai vrem ... normal
Image

Post #6 » by ostil » 24 Sep 2011 18:26

aveti grija care luati cfg asta , provoaca probleme la spray..

ps/ Alex ai promis cv
Image

Post #7 » by ALex » 24 Sep 2011 19:28

ostil, am fost ocupat cu scoala.

Iata setarile care trebuie facute pentru a mari FPS-ul:

Primul pas este sa mergeti in setarile video avansate pentru a face asta mergeti in Options, tabul Video si apoi dati click pe Advanced.

Image

Apare urmatoare fereastra:

Image

Primele setari la care ar trebui sa va uitati sunt Antialiasing, Filtering mode si Virtual Sync ele consumand cele mai multe resurse:

Antialiasing

Image

Eu recomand sa scoateti de tot Antialiasing adica sa selectati optiunea None.

Filtering Mode

Image

La Filtering mode recomand sa selectati Trilinear dar puteti de asemenea sa puneti o valoare mai mica decat aveti acum de exemplu daca aveti Anisotropic x8 puteti sa puneti Anisotropic x4 iar diferenta se va observa.

Wait for vertical sync

Image

Selectati Disabled de cele mai multe ori nici nu veti observa diferenta, mai ales la un joc ca CSS.

Daca aceste setari nu sunt de ajunsi si tot sunt momente cand FPS-ul scade prea mult si nu puteti juca cum trebuie din cauza asta puteti sa incercati sa selectati Medium sau Low la urmatoarele optiuni: Model Detail, Texture Detail, Shader Detail, Water Detail, Shadow Detail, Motion Blur dar trebuie sa va previn ca aceste schimbari se vor observa la nivel vizual:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Daca va intrebati de ce n-am vorbit despre optiunea High Dynamic Range asta este pentru ca in CSS nu exista nici o harta care sa aiba HDR(High Dynamic Range) asa ca n-are importanta ce setari puneti acolo, eventual puteti selecta None.

Image

Cam atat despre setarile ce trebuie facute pentru a mari FPS, daca tot sunt probleme incercati sa micsorati rezolutia.

Post #8 » by Eseth » 26 Nov 2011 01:12

Va propun o varianta de config optimizata de mine (la PC-urile slabe la rezolutia minima se adauga cca. 100 fps - testat pe laptopul meu penal :) )

Spor la frage :D
Attachments
autoexec.zip
FPS Config by ES3TH
(2.74 KiB) Downloaded 423 times
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #9 » by Eseth » 11 Jan 2012 02:11

Am mai facut un config pentru cresterea fps-urilor in joc pentru detinatorii unor computere slabe - High FPS Config by ES3TH v1.1 Cea mai rea calitate a imaginii posibila in CS:S :)

adaos la fps pe PC-uri penale +200
Attachments
dxlevel_95.zip
Pentru a reveni la nivelul normal pe care ruleaza jocul, executati acest reg.
(301 Bytes) Downloaded 339 times
dxlevel_81.zip
Pentru o performanta mai mare, am atasat acest reg pentru rularea jocului pe un nivel DirectX mai scazut.
(301 Bytes) Downloaded 347 times
autoexec.zip
(13.67 KiB) Downloaded 347 times
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #10 » by puf1k » 11 Jan 2012 13:13

degeaba va chinuiti cu fpsurile...caci steam se pregateste de un nou update..mai groaznic....asa ca degeaba..
Image

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks