Cerere Unban

Aici poti contesta deciziile adminilor si poti cere anularea pedepsei.
Regulament pentru Jucatori | Regulament pentru Admini

Moderators: DeeJay, Eseth

Followers: p0is0nedKZ

Cerere Unban

Post #1 » by p0is0nedKZ » 06 Sep 2016 17:09

1) Nick jucator: RealitY
2) STEAM ID:STEAM_0:0:95694386
3) Va rog sa imi scoateti banul primit in data de 6 septembrie 2016 pe serverul Gameforest TF2
4) Alte detalii:Pe serverul GameForest TF2,am primit ban de 14 ore deoarece am folosit un exploit cunoscut in comunitatea TF2-ului,iar jucatorii de pe server au crezut ca am folosit un hack pentru a ajunge pe mapa.Adminul Stefanx3 | trade.tf mi-a dat mai intai kick de pe server,iar cand am intrat inapoi,a dat un vot "Ban RealitY?".Votul a esuat,insa tot mi-a dat ban.Va rog sa imi scoateti banul primit pe nedrept.

Va multumesc!
~RealitY

Re: Cerere Unban

Post #2 » by Stefanx3 (!user banat!) » 07 Sep 2016 10:40

daca tu bagai un sentry care nu poate fi scos de acolo sau distrus si distrugeai toata distractia joculu blocand-ui pe toti daca ar fi fost altcineva in locul tau ti-ar fi placut? sa nu poti sa joci din cauza unui engi?

\ post actualizat: 07.09.2016 | 10:41 am (zonă timp forum=GMT+2) /

Si ai avut ban numa o ora cererea de unban se da daca ai ban permanent

\ post actualizat: 07.09.2016 | 10:45 am (zonă timp forum=GMT+2) /

DUDE AI BAN DE 1 ORA

\ post actualizat: 07.09.2016 | 10:46 am (zonă timp forum=GMT+2) /

si eu nu am zis ca e hack am zis ca strici toata distractia ieseau multi jucatori!
https://t.me/pump_upp

Post #3 » by p0is0nedKZ » 09 Sep 2016 14:02

Stefanx3,sentry-ul poate fi distrus daca stii sa tragi -_- si ban-ul nu a durat o ora.Nu e vina mea daca nu te pricepi.Acel exploit e foarte cunoscut in comunitate,nu e vina mea ca nu esti la curent.Exploit-ul se numeste "Crouch Exploit",https://www.youtube.com/watch?v=eKWBqJk_e5o si poti iesi de pe multe mape.

Post #4 » by Pinguinu » 09 Sep 2016 14:23

Ai avut ban de o ora! Am fost pe sv [HELPER]Pinguinu'

[ Post made via Android ]

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks