Acest topic are strict rolul de a avertiza membrii comunitatii despre persoanele care au comis o inselaciune de orice fel.
In data de 11.09.2014 un membru (sau fost membru) al comunitatii Gameforest stiut cu numele Davidoff a.k.a Sphynx s-a folosit de minima incredere pe care a primit-o din partea mea si a lui Psychopath. Am jucat de mult cu el Competitive matches pe CS:GO Global Offensive si s-a format o legatura de prietenie, astfel in data mentionata badaranul Davidoff admira intr-u mod mascat un AK-47 Case Hardened din inventoriul lui Psychopath.
Ca urmare, am decis pe baza prieteniei si a increderii oarbe ca ii dam AK-ul lui Davidoff sa joace un Competitive match cu el. Ceea ce a urmat a fost un dezgust total fata de acest scarba de om, care dupa meci ne-a dat remove and block atat pe steam cat si pe facebook.
Asadar, dragi prieteni ai comunitatii, acest topic nu este o plangere sau descarcare de nervi ci este un topic care sa va avertizeze despre riscurile unei astfel de increderi. Mentionez ca nu a existat nici un fel de conflict cu persoana numita si totul parea sincer si fara intentii rele.
Pentru identificarea acestui splendid specimen de om badaran va pun la indemana cateva informatii utile:
SteamName: Sphynx sau Davidoff
SteamID: STEAM_0:1:37805452
SteamProfile: http://steamcommunity.com/id/drzed