abuz Artamess (topic devenit aberatie totala)

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: abuz Artamess

Post #21 » by Davidoff » 11 Apr 2014 18:19

Artamess a procedat corect. :) Reclamatia asta nu isi are rostul.
Image

Post #22 » by Bogdan » 11 Apr 2014 20:48

Eseth asa cum ti-am promis iti atasez explicatia in paint poate in sfarsit vei intelege...
Attachments
The ultimate mapgayser for eseth partea I.jpg
The ultimate magayser for eseth partea 1 :))
The ultimate mapgayser for eseth partea I.jpg (454.65 KiB) Viewed 124 times
The ultimate mapgayser for eseth partea a II-a.jpg
The ultimate mapgayser a 2-a parte ca pa porc =)):))
The ultimate mapgayser for eseth partea a II-a.jpg (446.03 KiB) Viewed 130 times
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #23 » by DeeJay » 11 Apr 2014 20:53

duaaamneee am ras ca tampituu ma pis pe mine hahahaa.

apare si kurtosu hahaha

[ Post made via Android ]
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #24 » by Eseth » 11 Apr 2014 21:07

Bogdan (Re: Post 22), Ce tampit esti =))

Nu se shoka ma nimic de la plugin, ca intrau harti aiurea (uneori) si ca apareau pe mai multe pagini hartile nu inseamna ca e rau pluginul. Esti un tampit. :))
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #25 » by Artamess » 11 Apr 2014 21:08

=)))))
dooamne... am aparut si eu sa fie OnTopic, da? :))
Nik incompetentule, m-ai pus la masculin :|
ABUZATOAREA!!
Image

Post #26 » by thony » 11 Apr 2014 21:18

hahahahaha deci asta este cea mai tare reclamatie EVER trebuie pusa pe pagina principala =))
Nasule eu in locul tau asi face un topic cu retragerea din functie de admin nu topic cu reclamatie la un admin foarte bun care se implica si pe forum si pe server si este zilnic pe server ;)
nu ai facut apsolut nimik pentru aceasta comunitate nuami ca ai doanat ca a fost cea mai simpla solutie ca sa iti primesti adminu obez.nu ai activitate nici pe forum nici pe server si pentru ca nu ai activitate nici unde nu ai nici de unde sa sti ce se schimba pe forum sau pe server.deci cu reclamatia asta nu ai dat in China ci in GAURA NEAGRA =))

bine asa arty fai treaba buna in continuare ;)

nik porc oboez lui eseth nu ai pus cuc de loc si tu ai pentru toti perversule :)) =))
deejay pe putin lam trimis de mult la eseth =)) dar vad ca nu sa invatat mine mai trebuie o data trimis :)) =))
Image

Post #27 » by WALID » 11 Apr 2014 21:47

deci genial =)) =)) =)) =)) =)) extraordinar :)) :ymapplause: :ymapplause:
Image
Be Proud of:
Who you are,
and everything
you've overcome.

Post #28 » by Nashu » 11 Apr 2014 22:08

ok, nu mai am nimic de comentat, am inteles abordarea ;) importat e sa se joace hartile dupa cum se vrea de la "cancelarie" nu cum voteaza majoritatea jucatorilor :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

Post #29 » by Davidoff » 11 Apr 2014 22:28

Majoritatea playerilor voteaza harti, dupa care ies, pentru ca sunt prea mari/ca sunt prea mici/ca s-au plictisit de ele/ca ploua afara/ca voteaza aiurea-n tramvai sau ca se leaga la ochi si apasa 1-2-3-4-5-6 . Cand bagam noi hartile alea de la"cancelarie", se umple server-ul. High-five.

\ post actualizat: 11.04.2014 | 10:30 pm (zonă timp forum=GMT+2) /

Bogdan wrote:Eseth asa cum ti-am promis iti atasez explicatia in paint poate in sfarsit vei intelege...

=)) Bine tu ma porc .
Image

Post #30 » by yahoOo » 11 Apr 2014 22:31

mare talent ai nik =)))
Loading ... ████████████ 99.9%

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks