abuz Artamess (topic devenit aberatie totala)

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: abuz Artamess

Post #11 » by Artamess » 11 Apr 2014 00:26

Ca sa clarific: nu am pus o mapa pe placul meu ( daca vroiam puneam alexandra sau inferno), dar NU. Am pus mapa care a fost votata de cei de pe server.
Eu acum ce pot sa fac daca playerii de pe server voteaza o mapa si dupaia ies? Cand s-a schimbat in 2000 nu era bine, dar partea asta evident ca ai uitat sa o iei in considerare, nu eu am schimbat pe 2000$ ci voi ati votat. Nu eu am schimbat dupa placul meu in Kabul ci kabul a iesit a doua harta cu cele mai multe voturi.
Daca schimbam in alta harta nici asa nu era bine, daca va lasam pe 2000$ nici asa nu era bine.
Cand ai intrebat cine a schimbat harta, ti-am raspuns ferm si fara sa ma ascund ca eu am schimbat-o si am si specificat motivatia.
Eu zic sa lasi adminul meu pe mana celor care intra mai des si fac si ceva pentru serverul Css. :)
Fac pariu ca au o experienta ca admin mai buna si mai inteleapta ca tine.
Image

Post #12 » by Nashu » 11 Apr 2014 00:50

Artamess, subiectul e foarte simplu. Dupa parerea mea si a altor jucatori care se aflau in acel moment pe server, NU era cazul sa schimbi din 2000 in altceva pt ca nu s-a plans nimeni, era harta votata de jucatorii de pe server`si nu comenta nimeni.
Din acest motiv, (nu am nimic personal cu tine) consider ca ai gresit schimband in altceva, nu conteaza cu ce. Ca era pe locul 2 sau 5 nu conteaza, atata timp cat jucatorii nu comentau, nu era motiv de schimbare. simplu.
Cat despre ce stie sa faca un admin, mai bine nu mai discutam, intram intr-un subiect care s-ar putea sa deranjeze si pe altii
Ce scriu acum este in calitate de jucator (care cunoaste regulamentul serverului, asa cum e el, bun sau rau, nu conteaza), nu de admin
Nu calitatile mele de admin sunt aici in discutie ci ale tale

Post #13 » by Cristina » 11 Apr 2014 09:42

Parerea jucatorilor de pe un server nu o sa coincida niciodata 100% . Daca ai 5 oameni pe server, daca ai 15 sau daca ai 50 , or sa fie mereu 200 de pareri.
Credeam ca deja ati inteles faza asta?
Este ABSOLUT IMPOSIBIL sa impaci toti jucatorii de pe un server. Indiferent ce harta intra la vot, indiferent ce harta iese la vot, indiferent in ce schimba adminul.

Booon, partea urmatoare e ca NU TREBUIA SA INTRE HARTA 2000$ CAND ERAU 15 OAMENI PE SERVER! FOLOSITI COMENDA CANCEL VOTE! INAINTE SA SE AJUNGA LA 15persoane/ 2000$ .
Mai repede facea Artamess reclamatie cum ca adminii au permis asa schimbare de mapa si au golit serverul.
Si oricum deja se golise de la change to 35hp....change to 2000 .... e ca si cum ii trimiti la somn cu hartile alea.

In plus Artamess CHIAR face o treaba foarte buna pe server , ca admin, ca jucator, ca om. Aceasta reclamatie nu isi are rostul.

Post #14 » by Bogdan » 11 Apr 2014 09:44

Nashu pe mine nu ma intereseaza sa se joace 35hp si 2000 pe serverul asta in 15 jucatori....daca sunt peste 10 jucatori trebuie sa se joace o harta mare gen dust2, sultan2, inferno, alexandra, nuke, piramidele. Cred ca ai omis topicul asta --> viewtopic.php?f=132&t=2727&hilit=in+atentia+adminilor , si ai facut reclamatie aiurea.
Poate sa fie si Papa pe server, nu ma intereseaza parerea lui, daca eu zic sa se joace harti mari asa va fi!
Daca ai fi "putin" mai activ pe server si pe site probabil nu ar aparea astfel de discutii. Nu vreau sa intram in detalii cine e admin mai bun sau mai putin bun ca ai fi in josul clasamentului. Ca admin full al acestui server ar trebui mult mai multa activitate din partea ta, atat pe site cat si pe server.
Ms Arti ca ai inteles mesajul meu din topicul de mai sus, iar asta sa fie un exemplu pt toti adminii!
Nu va lasati influentati de ceea ce spun jucatorii tampiti, ca admini aveti autoritate deci faceti ceea ce spune regulamentul si ATAT!

Ms, NiK_XB[RO]
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #15 » by Cristina » 11 Apr 2014 09:47

Ah, inca o chestie minora. Cred ca am mai zis-o pe forum, dar ma repet, nu-i problema.

Pe un server public daca sunt 10 oameni nu bagati d2, inferno, nuke, tuscan, etc.
Va plangeti ca sunt putini jucatori. Si e naspa.
Va mutati pe serverul de war sa jucati.... ironia, d2, inferno, nuke, tuscan... in ..cati??? 10 oameni! Waaaa!!!!

Post #16 » by Eseth » 11 Apr 2014 12:11

Offtop: Cineva zicea ca Ultimate Mapchooser era degeaba... ;))

Ontopic: Consider ca Artamess a procedat corect. Faptul ca au urmat 'comentarii' din partea jucatorilor dupa ce a fost schimbata harta nu cred ca cineva putea sa-l prevada. Intelegeam daca Artamess schimba intr-o harta care nu se joaca deloc si sa se revolte toti ca nu cunosc harta si ca e naspa.. In orice caz nu e normal sa se joace harti mici in mai mult de 10-12 oameni.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #17 » by Bogdan » 11 Apr 2014 12:15

Eseth wrote:Offtop: Cineva zicea ca Ultimate Mapchooser era degeaba... ;))

Eseth vrei sa iti explic si in paint de ce era degeaba Ultimate Mapgayser ala? :) Ca vad ca nu pricepi....desi ti-am spus de 3 ori pana acum.

On topic...cititi ce am scris eu mai sus pt a intelege ce trebuie sa faca TOTI ADMINII!!!
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #18 » by Eseth » 11 Apr 2014 12:17

Bogdan wrote:Eseth vrei sa iti explic si in paint de ce era degeaba Ultimate Mapgayser ala? Ca vad ca nu pricepi....desi ti-am spus de 3 ori pana acum.
Astept PM cu explicatia in paint sa ma amuz un pic. Eu sunt mai neintelegator asa. :)
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #19 » by DeeJay » 11 Apr 2014 12:18

vreau si eu cc la explicatie ca ma uit la desenele lu nik ca la cartoon network =))
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #20 » by Tig3rMan » 11 Apr 2014 17:52

Nashu adu dovezi daca chair erau nemultumiti de shimbare. Fara dovezi nu rezolvi nimic si mi-e nu mi se pare ca e ceva rau ce a facut Artamess.
Image

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks