Cerere Unban

Aici poti contesta deciziile adminilor si poti cere anularea pedepsei.
Regulament pentru Jucatori | Regulament pentru Admini

Moderators: DeeJay, Eseth

Followers: Panda

Re: Cerere Unban

Post #11 » by ROOGix » 09 Jan 2014 19:14

walid97 (Re: Post 10), calmeazate la urmatorul search by VAC ia ban :)) .
Image
Image

Post #12 » by Algorythm (!user banat!) » 10 Jan 2014 18:35

Ma dar in primul rand de ce ai hack pe pc ... eu nu va inteleg, sunteti impotenti, nu aveti maini, ochi, macar 1 neuron? Sincer eu nu ii scoteam banul. Sa dea inca 10 euro pe css ca sa se invete minte sa nu mai aiba pe pc macar asa ceva. Oricum a dat cu wall si pe server. Eram de fata. Mie nu imi trebuie demo, joc de multi ani jocu asta mizerabil, cand jucam 1.6 va incaltati cu fesul majoritatea (asta era doar o gluma). Ca nu sunt cel mai bun desi joc de ani de zile se datoreaza faptului ca joc de fun seara o ora doua dupa munca, oboseala etc. Nu pierd mult timp in joc. Dar un wallist sau aimer vad instant. Sincer nu mai scoateti banurile dupa ce omu a fost prins in fapt. Nu populati serverul asa, din contra nu faceti decat sa stricati placerea celor care joaca de placere si amuzament. Acum vreo 5 seri imi venea sa sparg PC-ul din cauza lui pandawall, nu era nici un admin potent sa ii dea ban sau sa ii faca demo. Stiu, nu imi cereti sa fac demo, nu e treaba mea. Eu doar joc, de asta nici nu vreau admin, helper sau ce-o fi.
sarcasm

Post #13 » by DeeJay » 10 Jan 2014 18:40

Algorythm (Re: Post 12), pandawall a luat ban ieri - cu demo tot ce trebuie etc..
in ce priveste scoaterea banului eu cred ca oricine merita a doua sansa.. de asta i-am scos banul si apoi daca iar calca stramb la revedere drum bun, sa isi ia alt steam!
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #14 » by Algorythm (!user banat!) » 10 Jan 2014 18:43

Da stiu ca i-ai dat ban lui Panda, ti-am multumit aseara pe server si ti-am urat sanatate :)).
sarcasm

Previous

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks