Pro vs Wall ^^

Se vor posta toti cei care au fost prinsi cu coduri si au fost banati. Se va crea cate un topic pentru fiecare codat!Va rugam sa completati conform template!

Moderators: DeeJay, Eseth

Pro vs Wall ^^

Post #1 » by kira (!user banat!) » 09 Jan 2014 19:25

Nume Jucator: Smiley
ID Steam:STEAM_0:1:76923851
IP Jucator: - conteaza?
Link Demo:
Part 1

XB - http://www.webforest.ro/transfer/upload ... 292862.zip
Girl Share :> - http://www.girlshare.ro/33150701.1

Part 2
XB - http://www.webforest.ro/transfer/upload ... 299751.zip
Girl Share :> - http://www.girlshare.ro/33150731.9

Perioada banare: Conducerea va decide
Observatii: Si aici intervin eu :D

Pai nu era un topic unde sa nu apar si eu nu? :))
So here i am :3

Acum depinde de voi.. sa decideti ... Jucator pro, sau wall? :3
Eu unul ma gandesc la wall, ca nu are cum sa auda chiar asa tot :P

Fiecare demo are vreo 3-5 runde.. eu zic ca este destul, sa luati o hotarare :3
Ma oftic ca nu am facut un demo cu o runda mai deveme, cand se plimba cu tinta pe o cutie :(

Cred ca era si Sam pe acolo... Zic ca el ar putea sa dea un raspuns destul de bun, deoarece el mai stie sa joace... si era prezent :3
sunt un hermafrodit!

Re: Pro vs Wall ^^

Post #2 » by Algorythm (!user banat!) » 09 Jan 2014 19:28

Ca si parere personala, nu conteaza prea mult pentru voi, eu stiu sigur ca are wall. Nu stau sa ma uit la demo-uri. Joc cu el zilnic pe server. Pandwall ar trebui sa aiba numele.
sarcasm

Post #3 » by ROOGix » 09 Jan 2014 19:28

Din cate stiu nu ar fi prima oara cand este prins cu wall :) .
Image
Image

Post #4 » by kira (!user banat!) » 09 Jan 2014 19:35

Intrati acuma pe server... il stiu cum juca inainte.. acum la prins mania CSS si mai nou... are peste 30/5 cam de 4-5 mape... oke.. sa ai noroc, 1 mapa.. 2, 3.. dar nu 5 la rand frate ^^

Daca puteti intra acum spec pe server... In momentul asta il foloseste... just take a look ^^
Daca intra cineva, sa ma anunte si pe mine, ca discutam impreuna pe teamspeakul de la XB, ca sa ne lamurim impreuna! :) multumesc de raspunsuri :)) realtime <3 :
sunt un hermafrodit!

Post #5 » by DeeJay » 09 Jan 2014 19:36

kira (Re: Post 1), e panda asta si da a mai fost prins cu Wall. Acu cica ar juca pe ts3.. astept sa vad ce zice isee ca asta are ochiu format :))
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #6 » by Eseth » 09 Jan 2014 19:36

Mai are rost sa ne uitam la demo? :))

Pando, nu te inveti minte, o sa te invatam noi minte. :) O sa fii banat pe viata pe toate conturile de pe care o sa intri. ;)

P.S. Asta e deja al 3-lea cont pe care il stiu pe care are ban.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #7 » by kira (!user banat!) » 09 Jan 2014 19:38

Pai in cazul asta, fac un demo mai lung de vreo 1 mapa, ca sa se asigure bine.. astea 2 demouri au fost facute rapid, ca sa il printeti inca pe server :))

nu cred ca prin TS se poate spune realtime ca este in stanga unei cutii, sau pe unde o sa iasa :3 aia tine mai mult de ochii.... nu ai timp sa comunici asa de repede si sa percepi asa repede actiunea realtime :))
sunt un hermafrodit!

Post #8 » by TRZ » 09 Jan 2014 19:38

tv-horror-smiley-face m-am uitat si eu la demouri.
Si eu tind sa cred ca foloseste ceva murdar si trebuie sapalat cu un ban permanent.

Cand jucam pe server, si mie mi-a ridicat suspiciuni, dar mi-a fost prea lene sa intru spectator si sa il investighez, cica exista admini care trebuie sa faca asta, in teorie... bmxb

PS: Bine, acum imi dau seama, eu il bateam cu tot cu coduri :))
B-)
"Ne este nici un secret ca prostii reprezinta majoritatea populatiei lumii" by TRZ

Post #9 » by Donnie » 09 Jan 2014 19:57

in prima parte nu am reusit sa vad nimic...dar in a 2 a parte se vad destule :) asteptam ban'ul

Post #10 » by melc » 09 Jan 2014 20:04

Castrati-l !! La carcera cu el ! :))
Image

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks