Anime
-
Death note daa daaaaa Artamess, dsfhgsdlkgdsj cel mai tare, the best anime eveeeeer!!!
-
Claymore - Awesomenessss la alt nivel asskjfsdf
-
Ouran High School Host Club - mi s-a parut una din cele mai reusite comedii!

-
Elfen Lied - chiar vb zilele trecute de el, un horror bun, vechi dar bun!
-
Lovely Complex - asjgfjk this is really cute!!!!
-
Chihayafuru 1 si 2 - nu stiu de ce m-a fascinat asa.. adica nu e nimic deosebit in animele asta, si totusi am vazut cele 2 sezoane...
-
Bakuman. - numai primul sezon... sa-mi fie rusine ca era interesant si nu am continuat...
-
Fullmetal Alchemist - nu-mi mai aduc aminte care si cate din serii am vazut. Parca totusi cel mai mult mi-a placut Brotherhood.
-
Suzumiya Haruhi no Yuuutsu - am vazut numnai seria nu am vazut si filmul, desi am inteles ca e mult mai fain...
-
Clannad - tin minte ca era si un after story dar nu am apucat sa-l vad.
-
Samurai X: Trust & Betrayal - e ceva mai vechi dar mi-l amintesc, e genul de anime care iti ramane intiparit in minte .
-
Nodame Cantabile - am rezistat cu greu la prima serie, apoi am abandonat ideea acestui anime. :>
-
Code Geass: .. - unul din ele, nu-mi mai amintesc insa care.

-
Fate/Zero - Fate/Stay Night.... aici stiu sigur ca am vazut TOT, pentru ca este genial serialul!
-
The Garden of Sinners - e un set de 5-6 filme parca , actiune horror stuff... me like it me like it!!!!
ah.. prea multe in minte... nu stiu cum sa le pun in ordine...
-
School Days - holly shit... e asa cute si apoi e asa... fuckd up!!! si apoi se termina si .. si... fuuuuuuuuuuuuuuu
-
Moribito: Guardian of the Spirit , merge la plictiseala...
- umm..
NANA!! o m g, cum s auit de nana. am citit manga mai intai si apoi am vazut animele...
-
The Twelve Kingdoms !!!! oh si asta mi-a placut.
-
Spice and Wolf , parca doar 1 sezon...
-
Angel Beats! - kawaiii
-
Skip Beat! , asteptam sez 2... dar cum nu s-a miscat nimic am trecut la manga.
- aaaaaaaaaa
Black Lagoon - Vazut TOT!!!! love love!!!! action, shooting stuff!! pew pew pew!!!
-
Ghost in the Shell - parca primul m-a impresionat mai mult...
-
xxxHOLiC: - nu mai stiu cate din ele...
-
Kimi ni Todoke - am citit manga, vazut sez 1 si 2 din anime si apoi am vazut si filmul

made in Jp desigur!

-
Full Metal Panic! 1 and 2. love love love!

-
Higashi no Eden - din nou doar primul sezon... deci nu mi s-a parut interesant.
-
Gankutsuou -The Count of Monte Cristo- - asta nu e pentru oricine... :>
-
Durarara!! - mi-a luat putin pana m-am obisnuit cu serialul apoi vroiam sa vad totul cat mai repede!

-
Toradora! - chiar l-am revazut de curand.. jsut for the laughs!

-
Darker Than Black 1 and 2 tot prima serie mi-a placut mai mult. :>
- aa si desigur genul meu yaoi
Junjo Romantica - manga e inca ongoing, am vazut animele de curiozitate dar nu este asa grafic ... :">
- aa si din acelasi gen mai am -> Fake, Kirepapa , Marginal Prince, Loveless ( noroc cu manga ca animelea fost atat de scurt... ) ,
Tight Rope, Gakuen Heaven , Gravitation .... asadasfgsjd asta a fost bun! , Princess Princess ( nu va lasati pacaliti de poster!! )
Angel`s Feather , Mirage of Blaze, Antique Bakery, Sekaiichi Hatsukoi, papa to kiss in the dark,
revenim la din astea normale, sa nu va sperii prea tare
-
Phantom: Requiem for the Phantom putin bloody... yakuza action stuff....
-
Ghost Hunt final naspa... adica nu naspa.. dara sa, mai fara final.
-
Switch - initial era incadrat la o alta categorie dar au modificat aia pe parcurs manga si a iesit altceva.

-
Speed Grapher - uh asta mi-a placut tare!
-
Black Butler - primul sezon a fost mult mai reusit. MULT!
-
Gosick cute.. oh wait.. spooky! :>
-
Shiki vampireeeee... ah si si siii
Vampire knight lovely vampireee... am facut si un AMV

- ce mai era... hmm... Inuyasha, sailor moon, naruto, bleach, Paradise Kiss !!!! o m g awesome!!!
- Ergo Proxy , True Tears ... karas, Ghost Hound , Fruits Basket, White Album ... umm... Michiko & Hatchin
-
Shakugan no Shana toooate seriile!!
-
Kaze no Stigma - asalggdfhjfsdk nu au vrut sa faca un sequel! damn it!!
- aaaaasdkjdlhg era sa uit de
Chobits OMG cum sa uit!!!
Pauza... s-a incins procesorul , prea multe anime...