Recomandari Firme - experiente placute sau neplacute..

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Recomandari Firme - experiente placute sau neplacute..

Post #1 » by DeeJay » 01 Oct 2013 22:42

UPC Romania

L-au angajat pe Horia Brenciu sa le faca reclama si probabil doar la el merge cablul perfect, la noi de cand am trecut pe UPC Digital deja e a doua oara cand nu merg toate programele, macar merg unele ca sa pot spune ca avem tv in casa.. data trecuta acum aprox o luna cand m-am trezit dimineata, dau drumu la tv si ... pauza.. lipsa semnal, nu mergea nimic.. Sun la ei la relatii si zic ca au defectiune in zona si ca repara.. in maxim 8 ore.. bun.. Asta seara vreau sa ma uit la meci si constat ca tvr / tvr hd nu au semnal (desi protv / protvhd, tvr2 si alte canale au semnal), ii sun la relatii si aia zic ca e o problema cu semnal si ca imi trimit echipa tehnica, peste.. 2 zile (adica pe data de 3 oct), le-am zis ca daca nu sunt in stare sa remedieze problema pana maine la pranz, reziliez ca deja e penal ca in fiecare luna sa fie problema la cablu..

In concluzie, nu sunt Horia Brenciu si NU recomand UPC! (nici RDS ca astia taie si modifica grila de canale cum vrea p**a lor..)

astept si de la voi alte pareri legate de diverse firme, poate facem o lista mare si sa stie lumea ce e bun si ce nu.. si poate vine si.. Horia Brenciu.. =))
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Re: Recomandari Firme - experiente placute sau neplacute..

Post #2 » by Bogdan » 01 Oct 2013 22:45

bah Taliban nebun mai bine iti bagi cablu de la akta...asta firma cu adevarat profesionista...cum pica netul sau cablu, il bat pe grasu' de la casierie, ii dau vreo doua perverse peste falcile sunculoase si intr-un minut trimite echipa sa repare:)). In concluzie...UPC e de cacat, pt ca nu au un grasan care sa ia bataie ca cel de la akta =)) hahhahaha
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #3 » by Arici » 02 Oct 2013 01:54

Prima data cand am vorbit cu cei de la RDS sa am net si televiziune de la ei au zis ca primele doua luni sunt gratis si au venit doar dupa o luna si ceva si degeaba ii tot sunam ca ziceau ca nu au acoperire pentru zona aia si dupa ce au venit inca aproape o luna aveam net de cct..deci s-au dus alea 2 luni gratis si netul pica foarte des. Dupa ce a expirat contractul am trecut pe UPC pentru ca aveau net de 100MB si destul de multe canale HD. Netul de la UPC cel de 100MB nu merge nici pe jumate atat de bine ca cel de 50MB de la RDS si e destul de scump impreuna cu canalele HD.
Nu de mult a expirat contractul deci pot renunta oricand si nu stiu ce sa fac... as pune din nou internet de la RDS cel cu fibra optica dar la televiziune nu stiu ce sa aleg. :ymsigh:

Post #4 » by Bogdan » 02 Oct 2013 09:00

Kro, eu zic sa iti bagi de la akta...e mult mai stabil si in plus ai un gras la casierie sa te descarci cand sunt probleme si sa ii dai palme cu piciorul peste falcile pufoase ca buce lii:))).
Ca si sfat pt u...cand iti spun aia ca o sa ai 100 de mb viteza, daca te uiti atent pe ctr, scrie ca ai viteza PANA LA 100 mb, in concluzie poate fi si de 1mb sau mai rau de atat :)).

[ Post made via Android ]
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #5 » by DeeJay » 02 Oct 2013 17:56

A venit azi echipa de la upc si a schimbat un cablu si un splitter, au facut masuratori si totul pare ok acum, sper sa nu mai faca probleme.. oricum nu mai au ce sa mai schimbe =))
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #6 » by MrMateiu » 04 Jan 2014 21:47

Eu recomand Next-Gen.Sunt client de cam 2 ani de zile și net-ul nu știu să fi picat vreodată.Am viteză de upload reală de aproximativ 20mb/s depinde de server și download undeva la 10.4 pe torent.
==============================A doua mea familie==============================

Image

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks