L-au angajat pe Horia Brenciu sa le faca reclama si probabil doar la el merge cablul perfect, la noi de cand am trecut pe UPC Digital deja e a doua oara cand nu merg toate programele, macar merg unele ca sa pot spune ca avem tv in casa.. data trecuta acum aprox o luna cand m-am trezit dimineata, dau drumu la tv si ... pauza.. lipsa semnal, nu mergea nimic.. Sun la ei la relatii si zic ca au defectiune in zona si ca repara.. in maxim 8 ore.. bun.. Asta seara vreau sa ma uit la meci si constat ca tvr / tvr hd nu au semnal (desi protv / protvhd, tvr2 si alte canale au semnal), ii sun la relatii si aia zic ca e o problema cu semnal si ca imi trimit echipa tehnica, peste.. 2 zile (adica pe data de 3 oct), le-am zis ca daca nu sunt in stare sa remedieze problema pana maine la pranz, reziliez ca deja e penal ca in fiecare luna sa fie problema la cablu..
In concluzie, nu sunt Horia Brenciu si NU recomand UPC! (nici RDS ca astia taie si modifica grila de canale cum vrea p**a lor..)
astept si de la voi alte pareri legate de diverse firme, poate facem o lista mare si sa stie lumea ce e bun si ce nu.. si poate vine si.. Horia Brenciu..