Comic Con in Bucuresti 30-31 Martie 2013

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Comic Con in Bucuresti 30-31 Martie 2013

Post #1 » by Tig3rMan » 17 Feb 2013 17:55

Salutare
Poate ati auzit de Comic Con :) eh am un anunt foarte special Comic Con vine in Bucuresti prima data in Bucuresti si e Primu Sezon pt noi Romanii.
Oricum daca doriti sa cumparati bilete intrati pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/east-eu ... vent.html# si luativa un bilet
Un bilet e 18 lei.
Si daca doriti sa participati si la Concursuri Gamers vs Gamers ar fii chiar fenomenal ca cei de XB sa participe si sunt premii calumea.
Evenimentu se tine la
Palatul National al Copiilor
B-dul Tineretului Nr. 8-10
040353 Bucuresti
Romania

Deci ce ziceti?

\ post actualizat: 18.02.2013 | 3:56 pm (zonă timp forum=GMT+2) /

Stiri noi:
Pentru cei care vor sa participe la concurs de gaming trb cel putin 10 persoana adica o echipa chiar si clan.
Premii superbe:
Locul 1 castiga 10.000 lei sau 10 Calculatoare Alienware ( care nu se stie daca chiar o sa fie alienware )
Locul 2 castiga 5.000 lei
Locul 3 castiga 10 Placi video Nvidia GTX690 ( o placa video pt o persoana )
Locul 4 castiga 10 Telefoane Mobile ( aici nu stiu ce telefoane dau )
Locul 5 castiga 10 jocuri originale ( Depinde de concurent ce joc isi alege, Poate sa fie MW3, BF3, Jocuri de steam sau origin etc )
si Locul 6 castiga tricouri de la Comic Con.

Premile de la 1 la 3 sunt anuntate dar de la 4 la 6 nu se stie o sa fie aceste premii.
Image

Re: Comic Con in Bucuresti 30-31 Martie 2013

Post #2 » by ExtremeSwat » 08 Mar 2013 18:55

Si ce fel de jocuri or sa fie? Adica clan wars sau ce?
Cs go , mw3 sau ce ?
Thanks de post , chiar interesant.
Image
Image

Post #3 » by GoGe » 24 Mar 2013 01:47

Nice,deja eu si cativa prieteni ne-am luat bilet,sper sa vad si ceva XB-isti pe acolo,vin cu Tricoul meu de bo$$ ca sa ma recunoasca,bafta!
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Post #4 » by Feda1Kyn » 24 Mar 2013 13:57

Si eu merg xD . E imposibil sa ratez acest eveniment. Sper sa va vad acolo XB-istilor =))
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right,there's a 90% probability you'll get it wrong!

Post #5 » by GoGe » 24 Mar 2013 14:23

Feda1Kyn wrote:Si eu merg xD . E imposibil sa ratez acest eveniment. Sper sa va vad acolo XB-istilor =))

HOHOOHOHOHOHOO,daca ma vezi sa vii sa imi dai o palma peste ceafa,sa spui ca ma cunosti :))).
Image

Post #6 » by Feda1Kyn » 24 Mar 2013 14:25

gogenapo wrote:
Feda1Kyn wrote:Si eu merg xD . E imposibil sa ratez acest eveniment. Sper sa va vad acolo XB-istilor =))

HOHOOHOHOHOHOO,daca ma vezi sa vii sa imi dai o palma peste ceafa,sa spui ca ma cunosti :))).

pai aveai o poza cu tn pe forum....probabil ca o sa te vad..daca dau de tn=)))...ca eu plec de dim spre bucuresti..foarte de dimineata=)) , si cand te vad te palesc=)) "OI DUDE i'm feda i came here to kick ass and chew gum" =))
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right,there's a 90% probability you'll get it wrong!

Post #7 » by GoGe » 24 Mar 2013 14:26

Ideea e ca o sa vin cu tricoul XB,sigur o sa observi acel verde fosforecent,pe care Cri$$$$$ l-a ales :).
Image

Post #8 » by Feda1Kyn » 24 Mar 2013 15:00

prea bine xD eu nu am tricou deala. :( din pacate

Post #9 » by Bogdan » 24 Mar 2013 19:47

Feda1Kyn wrote:prea bine xD eu nu am tricou deala. din pacate

fa comanda ca se apropie sezonul ;) :P
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks