Multumiri Goge

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Multumiri Goge

Post #1 » by Stefan » 08 Mar 2013 22:37

Vreau sa va anunt ca azi Goge a facut un padurar fericit, adica eu, azi ma chinuiam sa iau CS:GO iar Goge mi-a facut cadou GO.
Vreau sa ii multumesc prin acest topic, si voi ramane dator pentru ca curand o sa imi bag si eu bani, Mersi frate Goge :ymhug: :D
"He who strikes terror in others is himself continually in fear."-Claudius Claudianus

Re: Multumiri Goge

Post #2 » by GoGe » 08 Mar 2013 22:37

Sa te bucuri de el Stefanele!Ne vedem pe server,ne julim.
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Post #3 » by Bogdan » 08 Mar 2013 22:57

bravo bah baieti...adevarati padurari camarazi! Ma bucur ca ati ajuns sa fiti prieteni aici in comunitatea xb...ma simt ca mircea radu la din dragoste! :)))). Bravo padurarii mei!
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #4 » by H3ADSHAP3R » 08 Mar 2013 23:52

F bine, hai la CS:GO :D

Post #5 » by Eseth » 09 Mar 2013 00:07

Gest frumos din partea lui Goge. Vreau sa mentionez ca a vrut sa-mi faca si mie cadou Left 4 Dead 2 sau 1 nu mai tin minte insa l-am luat singur la oferta de Craciun in 2011 :P
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #6 » by Stefan » 09 Mar 2013 00:37

A fost un gest chiar frumos din partea lui. :D
"He who strikes terror in others is himself continually in fear."-Claudius Claudianus

Post #7 » by Cristina » 09 Mar 2013 00:40

Am intalnit si padurari fericiti!

Goge e un fel de.. iepurasul de pasti pentru Stefan. ;;)

Post #8 » by Stefan » 09 Mar 2013 01:27

Cristina (Re: Post 7), True, dar si eu voi face ceva in schimb pentru gestul lui. :ymsmug:

Post #9 » by baxter » 15 Mar 2013 08:58

frumos gest felicitari
Omul este zeu sau fiara.

Post #10 » by planetara » 15 Mar 2013 21:21

frumos goge, bvo tie
porc

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks