FILME - recomandări şi noutăţi

Zona cu filmulete, melodii, glume, chestii care te fac sa râzi

Moderator: DeeJay

Followers: assassin

Re: FILME - recomandări şi noutăţi

Post #211 » by Cristina » 26 Jan 2013 14:06

The Possession - mare diferenta intre acesta si alte filme de genul asta, nu exista... Dar fiind un horror eu tot sunt fan! :D Mi-au placut tare mult cateva faze dar in aceeasi masura m-au si enervat alte faze. In plus o lungeste pe partea dramatica sau de poevste si apoi cand vine momentul adevaratei actiuni totul se intampla la foc rapid. Nu ai timp sa digeri nimic... si poc s-a terminat.

So Undercover - tipic american, comedie plus teen - action - something.

Bachelorette - sau, o altfel de comedie , pentru ca desi imdb spune ca este comedy ei bine pentru mine e mai mult o drama, prea multa agitatie si intr-un final nu am inteles nimic.

The Perks of Being a Wallflower - iti trebuie multa rabdare sa vezi filmul asta pana la final. :ymsigh:

Post #212 » by Amra » 26 Jan 2013 21:08

super filmele cristina !!!!

Post #213 » by Jackson » 01 Feb 2013 21:23

Recomand celora ce le plac asa gen de filme :thriller,drama + history
O întrebare pe care şi-au pus-o, de câteva secole încoace, minţi strălucitoare precum Mark Twain, Charles Dickens şi Sigmund Freud: cine a creat, în realitate, operele atribuite lui William Shakespeare ? Experţii au intrat în lungi dezbateri, s-au scris nenumărate cărţi, iar unii savanţi şi-au dedicat viaţa apărării sau respingerii supoziţiilor referitoare la autorul celor mai renumite capadopere ale literaturii engleze.
Filmul propune un posibil răspuns la aceasta intrebare...
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #214 » by gigginseany » 01 Feb 2013 21:37

Amra (Re: Post 212), pitch perfect a fost super. O ador pe rebel wilson.
Image

Post #215 » by Dami_eLit » 03 Feb 2013 17:41

Post #216 » by Cristina » 10 Feb 2013 19:59

Battleship - initial am zis ca e interesant, de fapt intr-o oarecare masura a fost, chiar ok... doar ca unele personaje si unele actiuni au fost de o prostie incredibila...

Deadfall - m-a plictisit teribil... 8-| Pana a ajuns in ultimele 10 min, cand s-a intamplat TOTUL.

Flight - Denzel is.. Amazing!!!! Asta a fost un film bun, chiar merita vazut.

Post #217 » by amstaff » 10 Feb 2013 20:04

imi cer scuze de calitate, alt trailer mai bun nu am gasit! recomand acest film, este foarte emotionant dar merita vazut ! :-BD Nota 10+
Image
Mult Noroc!

Post #218 » by Oxy » 10 Feb 2013 20:10

BUNA.Interesante filmele Cristina mai ales primul "Battleship" ;)

Post #219 » by pEin » 11 Feb 2013 15:19

asta film adevarat :))
Sever all ties...break all bonds...only then can power truly be yours.

Server connection failed....
pEin:le am dat de le a picat serveru:))
alt meci-crispy:pEin le dam si la astia de le pica serveru?
pEin:da:))....Server connection failed
pEin:si l a astia le am dat de le a picat serveru:))

Post #220 » by Amra » 14 Feb 2013 21:59

gigginseany wrote:Amra (Re: Post 212), pitch perfect a fost super. O ador pe rebel wilson.

si eu :d

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks