Sa nu va suparati pe mn!!! xD

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Sa nu va suparati pe mn!!! xD

Post #1 » by Feda1Kyn » 17 Dec 2012 22:07

Salut Padurarilor! :ymhug: :D

Vreau sa va spun ca nu o sa va parasesc niciodata , pe forum voi ramane , dar in joc probabil ca nu o sa pot intra. Neavand acces la vreun calculator sau laptop nu voi putea intra pentru ca eu o sa plec pe data de 21 in Belgia :( .

Am ceva probleme acasa si trebuie sa plec sa muncesc in alta tara (Belgia) si pentru ca e o sansa pe care multi nu o au si nu doresc ca sa o ratez xD.

Totusi probabil ca nu voi putea intra in joc , DAR pe forum o sa pot pentru ca am net pe PS Vita si pot intra pe forum.

Imi cer mii de scuze si voi face tot posibilul sa incerc sa intru si in joc.

PS. CATRE BOSI!---> sa nu imi scoateti adminul ca poate am norocul si imi cumpar acolo un pc sau laptop si voi putea intra xD.

Mersi! and PEACE!
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right,there's a 90% probability you'll get it wrong!

Re: Sa nu va suparati pe mn!!! xD

Post #2 » by gargoyle » 17 Dec 2012 22:38

Multa bafta acolo,Feda1kynescovic! :D Lasa ca acolo iti vei putea cumpara un laptop poate chiar dupa primul salariu,nu-ti face griji! ;) Spor la treaba si Sarbatori Fericite!
Image

Post #3 » by Bogdan » 17 Dec 2012 22:54

Stai linistit feda, suntem alaturi de u si totul va fi ok, nu iti va scoate nimeni adminul :P. Ai grija de tine si rezolva toate problemele. Ne auzim pe forum, multa bafta acolo la munca, sanatate si sa ai Sarbatori Fericite ;)
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #4 » by puf1k » 17 Dec 2012 22:56

Feda1Kyn (referitor la Postul 1), Bafta fratele nostru feda am jucat ultimul meci contra ta in Liga XB si cred ca asta a fost ultimul ca pe 21 decembrie v'a fi sfarsitul lumii si vezi sa nu ajungi prin hawaii ca si in filmul 2012 =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Image

Post #5 » by Feda1Kyn » 17 Dec 2012 23:12

puf1k (referitor la Postul 4),

=))) mersi mult baieti xD
The 50-50-90 rule: Anytime you have a 50-50 chance of getting something right,there's a 90% probability you'll get it wrong!

Post #6 » by Arici » 17 Dec 2012 23:13

Pai ai grija de tine si bafta :) te asteptam inapoi cu bratele deschise :ymhug:

Post #7 » by Stefan » 17 Dec 2012 23:32

Bafta frate, dar nu o sa ne mai vedem :)) in 21 e sfarsitul lumii, :)) cine naibii crede prostile astea :))
"He who strikes terror in others is himself continually in fear."-Claudius Claudianus

Post #8 » by DeeJay » 17 Dec 2012 23:34

Feda1Kyn (referitor la Postul 1), iti urez sa ai spor in tot ce vrei sa faci acolo, sper sa iti fie ok printre straini si sa nu uiti de noi! :ymhug:
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #9 » by thony » 18 Dec 2012 00:29

bafta si spor la lucru. ;)
Image

Post #10 » by Eseth » 18 Dec 2012 00:40

Multa bafta la munca printre straini. Nu-ti face griji ca vei avea ceva de pierdut aici in comunitate fiindca te intelegem perfect si iti dorim mult succes oriunde nu ai pleca. ;)
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks