FILME - recomandări şi noutăţi

Zona cu filmulete, melodii, glume, chestii care te fac sa râzi

Moderator: DeeJay

Followers: assassin

Re: FILME - recomandări şi noutăţi

Post #191 » by gargoyle » 10 Dec 2012 14:10

Un film excelent! 9.50 este nota pe care i-o acord! ;)

Image

Post #192 » by Jackson » 12 Dec 2012 21:43

If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #193 » by Cristina » 13 Dec 2012 20:23

1. Premium Rush ... no brakes!!!!!! woot-smiley-face
Mie una mi-a placut tare mult~

2. Resident Evil: Retribution ... nimic nou in Resident Evil, Mila rupe tot , multi mor, putin raman...si desigur nu exista un final! :D

Post #194 » by BurNie » 15 Dec 2012 19:29

Va recomand filmul Ted :)) Este despre un copil care nu are prieteni si de craciun primeste un ursulet..Baiatul si-a dorit ca sa fie adevarat ursul(adica sa vorbeasca si deealea =)) ) Si am uitat cum ii s-a indeplinit dorinta,si ursul dimineata a vorbit :)) SI MAI DEPARTE UITATI-VA VOI,CA-I DISTRACTIV,SI RAZI MULT =))
Image
Image
Respecta,si vei fi respectat!!

Post #195 » by Cristina » 16 Dec 2012 20:29

Filmul TED a fost o mare Porcarie...macar deejay s-a amuzat putin....

Si pentru ca de ceva vreme ma tot chinuiam sa vad The Dark Knight Rises si The Amazing Spider-Man, cred ca au facut mucegai de cand ocupa spatiu pe HDD... Dar azi am zis ca merge, sa vedem ce-i de cpaul lor.

The Amazing Spider-Man a fost... la fel dar altfel. :)) Totusi a fost altfel intr-un mod placut. Nu ma asteptam. [-(
The Dark Knight Rises a fost... a little boring. Ma asteptam la mai multa actiune dar din nou a fost mai multa pregatire pentru actiune si la final un BOOM! 8-|

Post #196 » by BurNie » 16 Dec 2012 20:32

Eu am vazut si filmul The Dark Knight Rises si si filmul "The Amazing Spider-Man" Le am pe calc.. pe amandoua.. :D

Sunt niste filme frumoase.. :))
Si cam da. Filmul Ted este pentru aia la care-i place sa rada :)
Image
Image

Post #197 » by Eseth » 16 Dec 2012 20:48

BurNie wrote:Ted
film tipic american.
No offense. Nici n-am apucat sa-l privesc ca stiu ca e o porcarie.

P.S. DeeJay, fa, te rog, sa apara smile doar cand scrii radacina fara prefixuri sau sufixuri.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #198 » by BurNie » 16 Dec 2012 20:50

V-am zis doar pentru aia la care-i place sa rada =)) :))
Image
Image

Post #199 » by Alejandro » 20 Dec 2012 01:38

Am vrut sa merg la cinema sa vad "The Dark Knight Rises" ... dar cred ca mi-a fost frica sa nu fie vreun atac terorist =))
Nothing is true, everything is permited!
Image Image

Post #200 » by DeeJay » 26 Dec 2012 22:00

Am vazut aseara filmul: Despre oameni si melci, este o drama romaneasca pe care o recomand, un film bun care merita savurat si care ne arata ca cinematografia romaneasca este pe val!

I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks