1 an de XB

Pentru cei care doresc să spună "La Mulți Ani" sau alte mesaje de Sărbători/Aniversări

Moderator: DeeJay

1 an de XB

Post #1 » by Stefan » 04 Dec 2012 02:58

Wow, in sfarsit am facut un an de XB si sunt foarte fericit, in primul rand sunteti de treaba si eu chiar ma distrez si ma voi distra in continuare cu voi, va multumesc tuturor ! :D :ymparty:

P.S. Sarbatorii Fericite ! :D
"He who strikes terror in others is himself continually in fear."-Claudius Claudianus

Re: 1 an de XB

Post #2 » by Pikachu » 04 Dec 2012 16:02

la multi anii stefan happybday-smiley-face
Image

Post #3 » by baxter » 04 Dec 2012 16:37

multi inainte Stefan :ymparty:
Omul este zeu sau fiara.

Post #4 » by SaDouS » 04 Dec 2012 16:43

Bravo si la mai multi ani inainte in xb padurare :ymparty: B-)
Image Image

Post #5 » by puf1k » 04 Dec 2012 18:20

multi ani inainte :)
Image

Post #6 » by Bogdan » 04 Dec 2012 21:06

la multi ani faneeeeeee...sa ramai alaturi de noi pana iti creste barba pana la genunchi :)). Bafta si sa cresti frumos alaturi de noi in continuare :P :ymparty:
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #7 » by Cristina » 04 Dec 2012 21:10

Stefan , sper sa inveti de la noi, astia mai mari, numai lucrurile bune. :)

Post #8 » by Stefan » 04 Dec 2012 21:33

Bogdan wrote:sa ramai alaturi de noi pana iti creste barba pana la genunchi
De rasam o sa raman pana va saturati de mine si imi dati kick :))

\ post actualizat: 04.12.2012 | 8:34 pm (zonă timp forum=GMT+2) /

Cristina (referitor la Postul 7), Am invatat deja cateva chesti bune :D :)
"He who strikes terror in others is himself continually in fear."-Claudius Claudianus

Post #9 » by Bogdan » 05 Dec 2012 00:32

Stefan wrote:Cristina (referitor la Postul 7), Am invatat deja cateva chesti bune

daca ai invatat-o p-aia cu perversa si cu juleala ca pe porci e perfect :))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #10 » by Stefan » 05 Dec 2012 00:48

Bogdan (referitor la Postul 9), Aia cu perversa o stiu de la tine si tiga, voi juliti si mati julit :))

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks