La Multi Ani Cristina!!!

Pentru cei care doresc să spună "La Mulți Ani" sau alte mesaje de Sărbători/Aniversări

Moderator: DeeJay

Re: La Multi Ani Cristina!!!

Post #11 » by Ghinion » 01 Oct 2012 18:26

La multi ani cu sanatate si multa fericire!

Post #12 » by DeeJay » 01 Oct 2012 18:29

Image de la DJ :ymparty: :-*
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #13 » by Bogdan » 01 Oct 2012 18:51

Happy birthday to youuu happy birthday to youu...sa bem pana ne mucificaaaaaaam...happy birthday dear Cristina happy birthday to youuu...hac!!! >:D< :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #14 » by Jackson » 01 Oct 2012 22:12

Felicitari,Cristina.Cu totii iti dorim tot ce e mai bun,tot ce iti doresti,familie,sanatate,fericire si sa te inconjoare numai oameni cu suflet mare! :o)
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #15 » by Cristina » 02 Oct 2012 13:38

Multumesc frumos pentru urari. :ymblushing:

Anul asta editasem profilul de pe forum, vroiam sa nu mai faca nimeni topic... 8-| Gh30 insa nu are ce face... :ymtongue: Insa are dreptate, daca eu nu eram comunitatea asta era pe campii si nu in padure. =))
De baut am baut... Hai ca v-am i cantat pe server. :ymblushing:

NIk-ule, sa faci vinu' bun. Ca vin sa-l testez! :ymparty:

P.S. NU am vrut nici tort dar DeeJay nu a avut ce face si m-am trezit cu ASA CEVA IN BRATE:

cake.png
cake.png (366.47 KiB) Viewed 136 times

DeeJaaaaaaaaay, la anu sa fie VERDE tortul ala, DA?!?! VERDEEE!!!!! Cu flori portocalii. [-(

Post #16 » by gargoyle » 02 Oct 2012 18:32

La multi ani,Cris! Si scuze de intarziere...nu am fost calare pe comp ieri :D

Cristina wrote:Multumesc frumos pentru urari. :ymblushing:

Anul asta editasem profilul de pe forum, vroiam sa nu mai faca nimeni topic... 8-| Gh30 insa nu are ce face... :ymtongue: Insa are dreptate, daca eu nu eram comunitatea asta era pe campii si nu in padure. =))
De baut am baut... Hai ca v-am i cantat pe server. :ymblushing:

NIk-ule, sa faci vinu' bun. Ca vin sa-l testez! :ymparty:

P.S. NU am vrut nici tort dar DeeJay nu a avut ce face si m-am trezit cu ASA CEVA IN BRATE:

cake.png

DeeJaaaaaaaaay, la anu sa fie VERDE tortul ala, DA?!?! VERDEEE!!!!! Cu flori portocalii. [-(

Foarte tare breeee!!! Zici ca e tort 3D :D
Image

Post #17 » by Pikachu » 02 Oct 2012 18:37

la multi anii Cristina
Image

Post #18 » by KecKs » 03 Oct 2012 16:58

La Multi Ani !!! :YMPARTY: :YMPARTY:

Post #19 » by Harabor » 05 Oct 2012 12:52

Euu zic La Multi Ani pentru la ...anu!! ;;) \M/
Image

Post #20 » by Cookie » 05 Oct 2012 18:08

La muti ani din partea savarinei B-) :ymparty: :ymparty: :ymparty: Vei primi un tort de la cofetaria mea! :D :D ;)

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks