#30 » by Eseth » 19 Sep 2012 20:44
Am urmarit demo-ul si, sincer, nu am vazut cod in el. Chiar daca are cod, il ascunde bine, dar tot ce am vazut eu in demo-ul lui eleven e sunetul, observatia si reactia. Nu am vazut nici aim, nici no-recoil/no-spread. Acum parerea mea in general despre eleven: Il urmaresc de mult timp si, la fel cum a observat si NiK, in dependenta de harta/dispozitie sau mai stiu eu ce.. are skill diferit. Cu totii am avut momente bune cu skill maxim si momente rele in care ne faceam de ras, fara sa folosim coduri. In cazul lui eleven cred ca e la fel. O zi joaca bine, in alta nu prea. La inceput credeam la fel ca toti ceilalti ca nu e curat insa cu timpul mi-am schimbat parerea urmarindu-l cum joaca. Poate noua, care jucam la voce (nu la sunet) si ne uitam pe radar doar ca sa vedem unde a fost aruncata bomba, ni se pare ca e imposibil sa joci ca eleven fara sa ai ceva coduri. In timp ce urmaream demo-ul lui am observat ca isi auzea destul de bine adversarii, care mai apar si pe radar (din pacate radarul nu se vede in demo, dar e destul sa-ti auzi inamicii ca sa-ti dai seama pe unde stau) si nu de fiecare data stia unde se afla toti din simplu motiv ca nu-i putea auzi pe toti. Ce tine de trasul prin poarta si pre-fire, e un lucru normal, care se practica de majoritatea jucatorilor profesionisti care au in memorie toate locurile pe harta unde cel mai des se pot ascunde/trece inamicii. In fine, nu sunt sigur 100% ca nu are cod, insa din tot ce am vazut, imi creez impresia ca totusi nu are cod.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.