Ursus Revolution

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Ursus Revolution

Post #1 » by melc » 10 Aug 2012 17:29

Astazi 10 august 2012 are loc prima zi din festivalul anual al beri :ymsmug: ! In Constanta incepe la 6 si se termina in jur de 12-1 :D Pentru padurari din Constanta care vin la Ursus poate ne intalnim acolo :D Pt mine esti prima data cand merg .. de obicei vara plecam in strainatate si nu mai apucam Ursus :D sper sa fie bere ieftina si din cate am inteles shot-u de tequila e 3 lei deci :ymsmug:
O poza dea mea in caz ca vreti sa ne intalnim pacolo :D
Attachments
525317_367176499994284_1868833560_n.jpg
525317_367176499994284_1868833560_n.jpg (59.32 KiB) Viewed 106 times
Image

Re: Ursus Revolution

Post #2 » by Bogdan » 10 Aug 2012 18:01

lol bah melc ce poza ai pus...sigur te vor recunoaste padurarii care vor sa se intalneasca cu tine =))...ti se mai spune si omul negru :D
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #3 » by melc » 11 Aug 2012 08:57

:)) =))) ok deci urmeaza un rezumat scurt..

Am ajuns la intrare cu 2 timisorene la 1 l si nea oprit gardianu ca navem voie cu bauturi..le-am dat pe gat in 10-15 min iar uni prieteni care venisera cu bidoane au avut un ghinion de..eh..cand sa intram ma opreste pe mn..normal daca ai 16 ani te lasa sa intri dar la mine chestia asta nu se vede...dupa ce am sarit gardurile de vre 5-6 ori gardieni s-au saturat de mine si m-au lasat sa intru :)) inauntru am mai baut 4 pahare de bere cu un prieten .. dupa am plecat in ''recunoastere''si am mai facut rost de 20 de lei ;)) am mai baut 2 pahare apoi am bagat si un cui .. dupa a intrat Raku si CTC pe scena am inceput sa tipam ca apucati iar dupa ce CTC-u au cantat 2-3 melodi a inceput o ploaia daia nenorocita ;)) am ajuns acasa cu 5 kg mai gras :ymsmug:
Image

Post #4 » by Arici » 11 Aug 2012 13:39

melc (referitor la Postul 3),
Asta ii o zi normala la mine :| .... :))
Foarte bime Melcovici!

Post #5 » by GoGe » 11 Aug 2012 18:16

I-auzi a bagat si un cui :)).
Asa ba melc!Drogat,lucid,tot padurar ramai :)).
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Post #6 » by Legendar » 12 Aug 2012 10:33

Pai la varsta asta? hahaa :))

Post #7 » by Eseth » 12 Aug 2012 13:51

Bravo bah, nu conteaza varsta (desigur conteaza, daca ai sub 15 :D). Dupa 15 bei cat vrei :))
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #8 » by Legendar » 12 Aug 2012 14:35

Eseth wrote:Bravo bah, nu conteaza varsta (desigur conteaza, daca ai sub 15 :D). Dupa 15 bei cat vrei :))

Vorbe intelepte.

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks