OffTopic

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Followers: assassin, Cookie

Re: OffTopic

Post #591 » by Cristina » 09 Jul 2012 14:26

Gh30 , acum stim contul cui sa spargem! :ymdevil:

Post #592 » by Cristina » 10 Jul 2012 18:03

B-) like a boss!!!

Cea mai trista scena pe care am vazut-o vreodata intr-un joc

Post #593 » by termi880 » 11 Jul 2012 13:35

Dragi padurari...ieri mi-a trimis un prieten de pe steam acest video cu jocul Gears of War 3 si dupa ce l-am vazut pot sa spun cu sinceritate ca mi-au dat lacrimile... Pentru cei care au jucat Call of Duty: MW3...nici scenele in care mureau Soap si ceilalti nu au fost atat de triste precum asta! Ganditi-va ca asta e doar un joc si intrece pana si un film obisnuit! Astept si parerile voastre! :)

Post #594 » by Dami_eLit » 11 Jul 2012 17:03

e foarte calumea . Emotionant :(

Post #595 » by Alejandro » 11 Jul 2012 22:51

termi880 (referitor la Postul 593), imi pare rau ca nu imi vin in minte cateva exemple acum ... dar sunt cateva alte jocuri care sunt mult ... mult mai lacrimogene decat faza de mai sus.
Nothing is true, everything is permited!
Image Image

Post #596 » by Cristina » 12 Jul 2012 19:13

:-B

Post #597 » by Dami_eLit » 12 Jul 2012 22:18

merita vazut

Post #598 » by GoGe » 13 Jul 2012 00:40

Videoclipul spune tot.Best montage and best players at COD!
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Post #599 » by assassin » 13 Jul 2012 02:06

gogenapo (referitor la Postul 598), HOLYSHIT!!! La minutu 4:11 il omoara pe aruncand cutitu' peste o cladire si pe partea cealalta ii vine inamicului in cap si moare. Prea mare bulanu'.
Image Image
Nihil est verum, omnia licet. -The Order of the Assassins- 1094

Post #600 » by GoGe » 13 Jul 2012 09:45

assassin wrote:gogenapo (referitor la Postul 598), HOLYSHIT!!! La minutu 4:11 il omoara pe aruncand cutitu' peste o cladire si pe partea cealalta ii vine inamicului in cap si moare. Prea mare bulanu'.

Stie foarte bine hartile si spawn-urile,el doar a aruncat cu cutitul sperand sa omoare pe cineva si a omorat :).
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 2 Months and 2 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks