De ce nu mai sunteti activi pe forum ?

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: De ce nu mai sunteti activi pe forum ?

Post #11 » by melc » 01 Jun 2012 14:47

Eu activ pe forum sunt :D (oarecum) pe cheat nu prea stau dar asa in mare sunt :D
Image

Post #12 » by Dami_eLit » 01 Jun 2012 18:20

treaba voastra , faceti cont doar ca sa zica lumea ca aveti ciao :(

Post #13 » by Eseth » 01 Jun 2012 18:26

DaMi_eLIt (referitor la Postul 12), Doamne ba dami, ce propui? sa las scoala, sa nu iau bacu si dupa asta sa stau doar pe forum si sa joc css ca n-o sa mai pot face nimic altceva? Trebuie sa intelegi corect perioada asta, ca mai sunt si studenti p'aici care mai dau examene/teze/BAC-u'. Cum scap de toate, numai pe forum si pe server o sa ma vedeti (doar daca nu se joaca dust2 :P).
Bafta padurarii!
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Post #14 » by Dami_eLit » 01 Jun 2012 20:12

Eseth (referitor la Postul 13),
nu ma refer la scolari , dar nu mai e activitate . totusi cred ca o sa revina pana la urma

Post #15 » by Alejandro » 01 Jun 2012 21:08

Dami ... eu intru cand pot pe forum ... si citesc tot ce e de citit ... dar de raspuns ... nu raspund decat unde consider eu ca e neaparat nevoie ... iar sa mai postez eu cine stie ce chestii funny sau mai stiu eu cum ... sincer nu mai am timp ca la le gasesc pe net pentru a le posta aici. Dar de verificat forumul il verific obligatoriu cat de des pot.
Nothing is true, everything is permited!
Image Image

Post #16 » by GoGe » 03 Jun 2012 11:36

Dami,o sa revenim toti,acum ca se termina scoala si poate si cei care muncesc asteapta sa isi ia concediu medical pentru vara :)).Ne vom vedea in fiecare zi din vara,+ca fac 1 an de cand sunt in XB pe 7 iunie :).Va cinstesc cu cate o bere fratilor!!!

Bafta!
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Post #17 » by Arici » 03 Jun 2012 11:48

Asa cum zice goge. Sa terminam odata scoala asta ce ne chinuie de atatia ani si apoi non stop pe sv :D

offtopic
gogenapo wrote:+ca fac 1 an de cand sunt in XB pe 7 iunie :).Va cinstesc cu cate o bere fratilor!!!

La cati mai multi ani alaturi de noi :) Trimiti prin posta? (bere)

Post #18 » by Tig3rMan » 12 Jun 2012 16:45

Bacul Fratica pt mine :P
Image

Post #19 » by Dami_eLit » 12 Jun 2012 17:43

succes la examene :ymapplause:

Previous

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks