De ce nu mai sunteti activi pe forum ?

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

De ce nu mai sunteti activi pe forum ?

Post #1 » by Dami_eLit » 31 May 2012 19:46

De ce nu mai sunteti asa activi pe forum , intru si stau singur de multe ori . Inainte era veselie voie buna, radeam si in schimb acum ma plictisesc . Va e greu ? :(

Re: De ce nu mai sunteti activi pe forum ?

Post #2 » by iseedead » 31 May 2012 20:20

eu, simt ca atat libertatea la libera exprimare cat si dreptul de a avea puncte de vedere diferite fata de unii imi sunt ingradite, de aceea sunt cam absent
EXEMPLU: UNORA LE-AM DAT REPUTATIE NEGATIVA ...pe care au binevoit sa le ignore efectiv prin stergerea lor, iar desigur aceeleasi persoane facand abuz mi-au sters puncte din reputatia mea

Post #3 » by Dami_eLit » 31 May 2012 20:40

iseedead (referitor la Postul 2),
da stiu ca am avut de la tine puncte , dar nu inteleg totusi cu ce tiam gresit

Post #4 » by assassin » 31 May 2012 22:12

Sincer cand intru pe forum nu prea am ce sa zic. Vad ca majoritatea topicurilor in care se mai scrie sunt funny videos si muzica si topicuri cu retrageri care pana la urma sa anuleaza.
Image Image
Nihil est verum, omnia licet. -The Order of the Assassins- 1094

Post #5 » by DeeJay » 31 May 2012 22:45

iseedead (referitor la Postul 2), totul s-a facut din cauza aberatiilor de care ai dat dovada si a razvratirilor impotriva conducerii ceausiste :))

sper totusi sa iti treaca aiurerile astea si sa iti revii.
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #6 » by Gh30 » 31 May 2012 23:29

DaMi_eLIt (referitor la Postul 1), e sfarsit de scoala, lumea are examene/teze/sau ce-o mai fi... :)
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Post #7 » by Arici » 31 May 2012 23:40

Gh30 wrote:DaMi_eLIt (referitor la Postul 1), e sfarsit de scoala, lumea are examene/teze/sau ce-o mai fi... :)

Bacuuu waaaaa!! :))

Post #8 » by Cristina » 01 Jun 2012 10:42

iseedead wrote:eu, simt ca atat libertatea la libera exprimare cat si dreptul de a avea puncte de vedere diferite fata de unii imi sunt ingradite, de aceea sunt cam absent
EXEMPLU: UNORA LE-AM DAT REPUTATIE NEGATIVA ...pe care au binevoit sa le ignore efectiv prin stergerea lor, iar desigur aceeleasi persoane facand abuz mi-au sters puncte din reputatia mea

Pentru ca nu ai avut tupeul sa discuti in particular (sau cel putin personal ) cu 'persoana care abuzeaza de puterea (ce i se cuvine) si ingradeste limbajul (de tomberon)' si ai preferat sa dai puncte negative de reputatie tuturor celor care au avut o parere diferita fata de a ta si care intr-un final nu ti-au gresit cu nimic, dupa cum spune si Dami. Cata dovada de maturitate! Felicitari!

DaMi_eLIt wrote:De ce nu mai sunteti asa activi pe forum , intru si stau singur de multe ori . Inainte era veselie voie buna, radeam si in schimb acum ma plictisesc . Va e greu ? :(

Unii probabil nu mai sunt interesati de XB in general , altii sunt suparati din diferite motive, altii si-au luat jucariile si-au plecat... etc etc.
Dar dupa cum spune si Gh30, este si perioada examenelor si multi sunt cu nasul in carti. :)) (citez : bacuuu waaaaa! )

Post #9 » by Papadie » 01 Jun 2012 13:44

Eu pe forum sunt mia mereu...mai putin pe server momentan.
Image

Post #10 » by WALID » 01 Jun 2012 14:39

Dami poi suntem la sfarsit de scl trebuie sa fim puternici ca daca nu o sa fie greu, la vremea ta nush cum a fost deaia intru si pe css seara ca in timpul zilei nu pot ca trebuie sa invat si io nu, dar sa vezi tu ca dupa scoala o sa ai cu cn vorbii toata vara :)):)) o sa fie full
Image
Be Proud of:
Who you are,
and everything
you've overcome.

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks