Protest anti de_dust2

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Protest anti de_dust2

Post #1 » by Eseth » 31 May 2012 22:21

Se joaca excesiv harta asta pe server. La ce am mai bagat harti noi pe server daca tot dust2 se joaca? Sau jucam si alte harti in masura egala sau sterg toate hartile si se joaca doar dust2, dar fara mine si cei care s-au saturat si ei de atata dust2 24/7. Exista multe alte harti cu care dust2-u nici nu se compara, mult mai interesante, insa multi din voi le ignorati si votati ca robotii de_dust2.
Cat nu se iau masuri cu abuzul de de_dust2, eu si termi nu mai intram pe server. Stiu ca putinora le pasa, dar mie imi pasa si mai putin ca peste un timp o sa ramana doar vreo 10 oameni pe server jucand dust2 pana si ei se vor satura peste varful capului.
Nusquam est verus. Sulum res est licitus.

Re: Protest anti de_dust2

Post #2 » by DeeJay » 31 May 2012 22:48

Eseth (referitor la Postul 1), e total aberant ce spui, la toti le place d2, e plin serverul pe d2, si daca se pune alta mapa mai putin cunoscuta dispar cel putin jumatate din jucatori.

Eu zic sa terminati cu aberatiile "vai nu mai intru pe server", "vai e numai d2"... grow up people.
Si vad ca recrutarile pentru forum tind catre 0...
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #3 » by Eseth » 31 May 2012 22:53

DeeJay wrote:la toti le place d2
Nu la toti
DeeJay wrote:Eu zic sa terminati cu aberatiile "vai nu mai intru pe server", "vai e numai d2"
De ce sa termin daca nu mai sufar atata dust2? Daca faci un lucru prea excesiv peste un timp nu mai vrei sa-l faci deloc, la fel si cu dust2 pe server.

Post #4 » by Jackson » 31 May 2012 22:54

Eseth (referitor la Postul 1), Eu zic sa nu stergi celelalte harti.Daca la majoritatea jucatorilor le place dust2 atunci totul se conduce dupa regula-minoritatea se supune majoritatii!
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Post #5 » by DeeJay » 31 May 2012 22:56

Eseth (referitor la Postul 3), exista nominate si rtv, ce iese la vot aia se joaca. daca e d2 se joaca d2, iar ca sa tinem serverul ocupat jucam d2 mai mult timp asta e adevarat, dar cum am zis mai sus cand nu mai e d2 pa lumea de pe server, si nu cred ca vreti sa jucati de_nuke in 6 oameni.. de exemplu..

uite si acum sunt peste 20 care joaca d2, intra si pune alta mapa ce mapa vrei si ai sa vezi ca mai ramaneti maxim 10.
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #6 » by Eseth » 31 May 2012 22:56

DeeJay wrote:exista nominate si rtv
care is 100% degeaba
Jackson wrote:Daca la majoritatea jucatorilor le place dust2
atunci sa joace pana le ies ochii, dar fara mine

Post #7 » by GoGe » 31 May 2012 23:01

Esetha,poate ca unora le place foarte foarte foarte mult(in exces) dust2.Recunosc si eu iubesc dust2-ul,pur si simplu daca nu iti place harta,de ce crezi ca ai admin?Dai la vot,nu harti,ii intrebi pe jucatori ce vor,daca mai vor dust 2 sau nu si abea atunci,adevarat,exista si rtv,dar marea majoritate nu prea dau,da 1-2 acolo si striga in gura mare pe server sa dea si restu',ei nimic.Whatever,nu trebuie sa fii suparat Eseth,poti juca dust 2 dar nu cu gandul la joc,doar la distractie :).Pentru ca multi avem microfon si folosim "K" in exces,deci ai cu cine discuta,eu cand ma iau cu vorba uit de joc :).De exemplu,daca nu iti place iei frumos,te pui spectator si discutam,mai razi,iar cand ai chef intri iar,nu trebuie sa te enervezi pentru o harta.

Bafta! :)
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Post #8 » by Eseth » 31 May 2012 23:06

gogenapo wrote:de ce crezi ca ai admin?Dai la vot,nu harti,ii intrebi pe jucatori ce vor,daca mai vor dust 2
1. nu am admin
2. de cate ori dadeam la vot alta harta cat se juca dust2, anula deejay repede votu si dadea si extend 10 ani
3. poti uita de nominate si rtv cat e dust2

Post #9 » by termi880 » 31 May 2012 23:09

Sunt total de acord cu Eseth! Sunt atatea harti care sunt de 10 ori mai misto decat dust2 si multi habar nu au de chestia asta! :( Chiar m-am saturat de acea mapa si sunt curios cat timp o veti mai juca de acum inainte! Jur ca daca chestia asta va continua o sa ma retrag din clan deoarece m-am plictisit de moarte! Pentru majoritatea doar acea mapa exista in tot CSS-ul ceea ce nu este normal! Astept si alte pareri!

Post #10 » by Gh30 » 31 May 2012 23:18

Da, majoritatii le place dust2, si da, punem ce iese la vot dand nominate+rtv, DAR pe degeaba se da rtv sa se schimbe harta daca intra vreunu si da extend 200 de minute la harta. Votu ala e practic pe degeaba...si apoi cand se scurge timpul cu tot cu extend-ul de un deceniu se schimba harta cu cea care a iesit la votul care a fost la inceput.
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks