Deci azi am primit si eu steam giftul cu CS:GO. Acuma so iau cu inceputul.
Backgroundul din main menu:bestial. Melodia:la fel de bestiala. Tocmai am descarcat-o. Meniurile imi amintesc de Call of Duty. Au o alcatuire interesanta. E primul lucru major schimbat. La setarile grafice m-am speriat si am zis sa le pun ceva mai mici ca erau la maxim dar nu. Apoi cand am intrat in joc a realizat ca se misca de 100 de ori mai bine ca CS:S cu antialiasing si antistorpic la maxim. Noile modificari pe harti iti dau o experienta foarte frumoasa in cauza detaliilor in abundenta. Intr-un joc shooter imi place ca misiunea sa fie prin jungla sau padure. In CS:GO chiar te simti in padure mai ales pe aztec si hartile de pe noile moduri... NOI MODURI!!!!! Astea nu le mai explic. HA!
De gameplay: Mi-a placut ca caracterele(scuzati "cacafonia" nu mai fug asa ciudat ca in CS:S. Au un mers mai normal Armele au fost o incantare. Inca nu am reusit sa omor nimic cu zeus x27 care e un fel de pistol cu curent(sau poate chair asta e) si e de unica folosinta;najpa deorece costa 1000$ si imi pare ca banii se mac mai greu decat in source. URASC FAPTUL CA M4A1 SI USP NU MAI AU AMORTIZOR!!! WTF!!! La mine nu s-au gandit cei de la valve. Unde vezi tu asasin cu arme care suna cu 10000000 de decibeli. Silent nene! Avem si molotov si grenada incendiara. E aceasi chestie numa ca molotov au teroristii.Ei sunt mai artizanali asa. Si am vazut multe arme noi da trebe sa ma obisnuiesc cu fiecare. Apropo AK 47 trage super. Iar deagle e prea prost. Poate gresesc eu. Am dat cap cu deagle din greseala dar ca sa pun tinta, nu. Foarte fain ca hartile se schimba repede la un anumit numar de runde. Si cica avem grenada decoy(ceva de diversiune) dar nu stiu care se ia dupa vreo grenada de aia . Si nu mai exista meniul O(adica in care cumpari echipament). Deci eu trebuie sami arunc tastatura X7 G100 ca nu mai corespunde nu? Nasol.
Iar cutitul...ce-mi place astaaa... Se poate face backstab. Deci ar fi bine cand apare sa faceti un server de XB de CS:GO ca source o sa fie o scarba exact cum mi se pare de cand am trecut la source de pe 1.6.
Cum am spus. Nu va faceti griji cu grafica. E mult optimizata si o sa merga foarte bine Si pe calculatoare mai 'eftine.
PS: Astept sa-mi spuna cineva cum trag cu zeus x27.