Seriale: Recomandari :D

Zona cu filmulete, melodii, glume, chestii care te fac sa râzi

Moderator: DeeJay

Re: Seriale: Recomandari :D

Post #21 » by Papadie » 13 May 2012 14:47

Game of Thrones.
Eu ii dau nota 9 e foarte captivant si devine din ce in ce mai interesant , din trailer nu aveti cum sa va dati seama despre ce e vorba uitativa macar la primele 2ep.

The walking dead
Ii dau nota 8 storyline 9.Astept sa iasa season 3 in toamna.

Image

Post #22 » by melc » 16 May 2012 12:29

Deci zilele ascestea am dat de un serial genial :x e ceva gen American Pie... :x
Il recomand 100%..sigur o sa va placa :D

Image

Post #23 » by Cristina » 16 May 2012 12:43

Papadie wrote:Game of Thrones.
Eu ii dau nota 9 e foarte captivant si devine din ce in ce mai interesant , din trailer nu aveti cum sa va dati seama despre ce e vorba uitativa macar la primele 2ep.

Nuuu, Nota 10, nu 9. Iar pentru un asa serial NU este nevoie de un trailer.

Papadie wrote:-
-Wolfteen parca se cheama are numa o serie
..

Adica Teen Wolf ? Este interesant... :-? Desi mai interesant este True Blood

Post #24 » by melc » 04 Jun 2012 10:35

Pentru cei ce urmaresc serialul Game of Thrones .. va anunt ca astazi a aparut ultimul episod din sezonul 2 ! :D (dar cred ca stiati deja asta) :))
Image

Post #25 » by Cristina » 04 Jun 2012 22:32

melc (referitor la Postul 24), Oh, de cand asteptam finalul. Acum pot sa vad si seria 2... Apoi astept 2013 pentru seria 3. =)))

Post #26 » by melc » 04 Jun 2012 22:49

Cristina (referitor la Postul 25), mde...nu cred ca o sa am atata rabdare ;)) a da si in ultimul ep au aparut White Walkers :X
Image

Post #27 » by Cristina » 17 Jul 2012 14:17

melc wrote:Cristina (referitor la Postul 25), mde...nu cred ca o sa am atata rabdare ;)) a da si in ultimul ep au aparut White Walkers :X

Am tot uitat sa dau replay la postul asta... Urasc ultimele 20 de secunde din seria a-2-a a Game of Thrones... Le urasc... >_>
Acum cateva sapt au anuntat pe FB ca au inceput filmarile pentru seria 3... CUM ADICA ABIA AU INCEPUT FILMARILE??? :-w

Bun, intrebare pentru cei care au vazut / vizioneaza in continuare SUPERNATURAL...
Merita? Este bun? Puteti compara cu alt film .... ? NU de alta dar am de luat 7 sezoane. :ymsigh:

Post #28 » by melc » 17 Jul 2012 15:05

Cristina (referitor la Postul 27), Exact ultimele secunde sunt cele mai urate..am asteptat inca din sezonul 1 sa vad un white walker si apare chiar in ultimele sec..si inca o chestie primu episod din sezonul 3 o sa apara deabea pe 1 octombrie 2013..deci :|

Supernatural este un serial de care eu unul am devenit dependent si merita vazut :D Ca sa iti faci o idee mai bine te-ai uita pe vplay.ro la 2-3 episoade ca sa iti faci o idee iar mai apoi sa iei toate cele 7 sezoane :D
Eu am ajuns la sezonul 6 si urasc gandul ca in curand o sa il termin si o sa trebuiasca sa astept pana in octombrie cand o sa apara al 8 lea sezon :D
Vizionare Placuta :)
Image

Post #29 » by Cristina » 17 Jul 2012 15:14

melc wrote:Cristina (referitor la Postul 27), Exact ultimele secunde sunt cele mai urate..am asteptat inca din sezonul 1 sa vad un white walker si apare chiar in ultimele sec..si inca o chestie primu episod din sezonul 3 o sa apara deabea pe 1 octombrie 2013..deci :|

Mda..deci sunt deprimata... Nu numai ca ne-au lasat cu ochii in soare la finalul sez2 dar mai trebuie sa astept mai bine de 1 an pentru sez 3... :ymsigh:

melc wrote:Supernatural este un serial de care eu unul am devenit dependent si merita vazut :D Ca sa iti faci o idee mai bine te-ai uita pe vplay.ro la 2-3 episoade ca sa iti faci o idee iar mai apoi sa iei toate cele 7 sezoane :D
Eu am ajuns la sezonul 6 si urasc gandul ca in curand o sa il termin si o sa trebuiasca sa astept pana in octombrie cand o sa apara al 8 lea sezon :D
Vizionare Placuta :)

Gata...deci m-ai convins...
Cele 7 sezoane in lista de download... plus un Supernatural The animation! =)) ca am dat peste el si e ANime!!! =))
Undeva la 70GB... adio spatiu liber . :ymsigh:

Post #30 » by melc » 02 Oct 2012 19:12

Inca 2 zile si apare SEZONUL 8 din Supernatural :x prea mult timp de asteptat ~X( ~X( .. a si Crisina :D ai teminat cele 7 sezoane? :YMSMUG: :YMSMUG:
Image

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks