propunere tricouri

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Re: propunere tricouri

Post #11 » by Cristina » 31 Mar 2012 10:54

Normal gogenapo ca imi fac timp pentru asa ceva, si se poate. Cand ai banii mai discutam despre tricou. :)

Post #12 » by DeeJay » 31 Mar 2012 11:02

Banii care raman in plus se vor duce in fondul pentru un nou server!

O sa fac un topic in care sa se stie in fiecare zi cati bani s-au strans!

Eu nu mai particip la chestia cu tricourile, Cristina si-a facut topicul ei, ea se va ocupa integral.
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #13 » by GoGe » 31 Mar 2012 11:07

Cristina wrote:Normal gogenapo ca imi fac timp pentru asa ceva, si se poate. Cand ai banii mai discutam despre tricou. :)

Ok,multumesc!
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Post #14 » by Bogdan » 31 Mar 2012 13:36

La goge o sa fie mai simplu si mai ieftin de procurat...pt ca sta in bucuresti si astfel nu va mai plati fan curierul :) :P
Cei care vor tricouri sa ia legatura cu mine, deejay sau cristina ca sa discutam unde trebuie pusi banii....dar mai intai hotarati-va ce model vreti. Ne auzim pe steam.
In curand o sa avem si chilotei cu XB pe ei si cani pentru a va savura ceaiu/cafeaua/lapticul alaturi de XB :))) Bafta padurarii!
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #15 » by Dami_eLit » 31 Mar 2012 17:43

vreau negru cu imprimeu verde si nikneim DaMi_eLiT
pe gat si dinala bun de calitate :ymhug:

marimea L la 80 am incredere in tine te pricepi , deci negru cu imprimeu verde si numele

Post #16 » by susplus » 31 Mar 2012 23:10

daca se poate face tricoul la comanda atunci ma inscriu.... Cristina daca se poate..da-mi un mail te rog ca sa rezolvam cu banii si transportul :) multumesc mult

Post #17 » by GoGe » 01 Apr 2012 10:33

susplus wrote:daca se poate face tricoul la comanda atunci ma inscriu.... Cristina daca se poate..da-mi un mail te rog ca sa rezolvam cu banii si transportul :) multumesc mult

Susplus nu cred ca este nevoie de e-mail.Puteti vorbi pe steam,PM pe forum etc.
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Post #18 » by Cristina » 01 Apr 2012 10:42

Da, am discutat deja pe PM, gogenapo.

Este ceva mai complicat cu oamenii din afara Romaniei.
1. pentru ca sunt mult mai mari costurile de livrare si
2. ma puneti pe mine pe drumuri sa caut autocare care pleaca din Bucuresti cu destinatia X. [-(

Post #19 » by Cristina » 03 Apr 2012 17:03

Primele doua comenzi sunt GATA!

Primul tricou a plecat ACUM spre DaMi_eLit in Constanta, si altul pleaca mai tarziu, printr-un prieten de-al lui, spre Gargoyle!

MOSTRE:

002.jpg
002.jpg (911.87 KiB) Viewed 82 times

001.jpg
001.jpg (919.53 KiB) Viewed 68 times

Culorile sunt noi noute, iar verdele este fosforescent. Se vede foarte fain la lumina dar si la intuneric! B-)
Tricourile sunt cele la 80Ron/buc fara livrare.

Post #20 » by Dami_eLit » 03 Apr 2012 17:06

foarte tare :x

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks