OffTopic

Zona libera la discutii. Va rugam sa respectati Regulamentul GameForest.

Moderator: DeeJay

Followers: assassin, Cookie

Re: New clip

Post #411 » by puf1k » 24 Mar 2012 17:30

low....
Image

This Video you will hate it or laught it Made by me

Post #412 » by Tig3rMan » 24 Mar 2012 20:32

Hope you like it
Image

Re: OffTopic

Post #413 » by pEin » 25 Mar 2012 01:25

low..... hmmm doar atat?daca crezi ca e low spune mi te rog si de ce.spune mi ce trebuie sa fac sa nu mai fie low.sau daca nu arata mi ce poti tu ca sa pot invata :)
Sever all ties...break all bonds...only then can power truly be yours.

Server connection failed....
pEin:le am dat de le a picat serveru:))
alt meci-crispy:pEin le dam si la astia de le pica serveru?
pEin:da:))....Server connection failed
pEin:si l a astia le am dat de le a picat serveru:))

Post #414 » by Cristina » 25 Mar 2012 18:12

pEin wrote:low..... hmmm doar atat?daca crezi ca e low spune mi te rog si de ce.spune mi ce trebuie sa fac sa nu mai fie low.sau daca nu arata mi ce poti tu ca sa pot invata :)

Mie sincer mi-a placut foarte mult efectul.. nu, de fapt, mi-au placut efectele. Si sincronizarea cu melodia. A fost insa prea scurt si ochiul uman nu are timp sa perceapa tot. Trebuia un slow motion la reluare. :))

P.S. ONTOPIC:
duh.jpg
duh.jpg (114.85 KiB) Viewed 108 times

:-B Corect!

Post #415 » by Cristina » 26 Mar 2012 11:02

Pentru cei care nu prea viziteaza Galeria foto.

B-)

Image

Info: In rosu - Vodafonistu' Nik, Forever Verde Deejay si in albastru culoarea vantului turbat Cristina.

Post #416 » by Cristina » 27 Mar 2012 09:52

Cand Steam-ul zgaraie retina:

hfghgfhhfg.jpg
hfghgfhhfg.jpg (446.48 KiB) Viewed 98 times

@-)

Post #417 » by Tig3rMan » 27 Mar 2012 22:56

Cristina wrote:Cand Steam-ul zgaraie retina:

hfghgfhhfg.jpg

@-)

I have the same probleme here @-) @-) @-)
Image

Post #418 » by pEin » 28 Mar 2012 00:05

Cristina wrote:
pEin wrote:low..... hmmm doar atat?daca crezi ca e low spune mi te rog si de ce.spune mi ce trebuie sa fac sa nu mai fie low.sau daca nu arata mi ce poti tu ca sa pot invata :)

Mie sincer mi-a placut foarte mult efectul.. nu, de fapt, mi-au placut efectele. Si sincronizarea cu melodia. A fost insa prea scurt si ochiul uman nu are timp sa perceapa tot. Trebuia un slow motion la reluare. :))

P.S. ONTOPIC:
duh.jpg

:-B Corect!

Uite cineva care stie sa aprecieze.Multumesc frumos :) A fost atat de scurt deoarece nu mi am batut capul prea mult cu el.initial vroiam sa l pun normal, fara efecte dar am zis ca e prea simplu.Si acolo am luat flash si de aceea nu se vede prea mult....indiferent din ce unghi am filmat tot ramanea flashul :|
Sever all ties...break all bonds...only then can power truly be yours.

Server connection failed....
pEin:le am dat de le a picat serveru:))
alt meci-crispy:pEin le dam si la astia de le pica serveru?
pEin:da:))....Server connection failed
pEin:si l a astia le am dat de le a picat serveru:))

Post #419 » by Cristina » 28 Mar 2012 10:01

Tig3rMan wrote:I have the same probleme here @-) @-) @-)

Ieri toata ziua a facut asa. Imi venea sa sparg monitorul. [-( Am dat si Ignore la o invitatie pentru ca am apasat gresit pe un buton din ala albastru strident. :ymsigh:

pEin wrote:Uite cineva care stie sa aprecieze.Multumesc frumos :) A fost atat de scurt deoarece nu mi am batut capul prea mult cu el.initial vroiam sa l pun normal, fara efecte dar am zis ca e prea simplu.Si acolo am luat flash si de aceea nu se vede prea mult....indiferent din ce unghi am filmat tot ramanea flashul :|

Ah da flash-ul magic care tine 239643857 de secunde atunci cand nu trebuie. [-(

Post #420 » by GoGe » 28 Mar 2012 10:04

Cristina wrote:Cand Steam-ul zgaraie retina:

hfghgfhhfg.jpg

@-)

Acceasi problema...de la un timp s-au tampit rau de tot astia de la Steam.
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

PreviousNext

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 30 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks