1 an de XB, LA MULTI ANI!

Pentru cei care doresc să spună "La Mulți Ani" sau alte mesaje de Sărbători/Aniversări

Moderator: DeeJay

1 an de XB, LA MULTI ANI!

Post #1 » by DeeJay » 16 Mar 2012 22:17

Acum 1 An, mai exact pe 16 martie 2011 la ora 6:37 pm, se nastea Comunitatea XB Webforest.

Cei 2 admini terminasera de butonat si pe net aparu cuvantul XB.
La inceput totul era simplu, un punct mic in universul internetului. Cu o lansare timida si cateva mesaje pe steam si mess imediat au pasit in acest punct cativa oameni si incet incet acest punct deveni un guguloi.

Cu bune si cu rele ne vedem acum dupa acest prim an, ne uitam si vedem ca deja suntem o placinta pe harta internetului.
Oricine cauta XB pe Google este dus la Situl Comunitatii si avem aprox 5000 vizite pe luna pe site.
Am rezistat la flooduri si la alte porcarii si vom continua sa ne extindem si sa cuprindem si mai mult din acest internet si din lumea buna pasionata de jocuri.

Va multumim tuturor celor ce ati fost alaturi de noi si speram ca v-a facut placere acest an de XB.

Pentru anul urmator va urez sa fiti sanatosi si sa purtati numele XB peste tot cu onoare!

DJ
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Re: 1 an de XB, LA MULTI ANI!

Post #2 » by Dami_eLit » 16 Mar 2012 22:31

LA MULTI ANI ma bucur ca ati avut curajul si taria sa treceti peste toate provocarile si
sa creati acest mic univers numit XB . Ma bucur ca am nimerit la voi , e singurul servar nunde este distractie la maxim . bravo si multa bafta sa nu va lasati , sunt alaturi de voi pana la capat :ymparty: :ymapplause: scuze daca nu am scris caligrafic ;)
Last edited by Dami_eLit on 16 Mar 2012 22:50, edited 1 time in total.

Post #3 » by GoGe » 16 Mar 2012 22:33

Sanatate si bucurie in suflet tuturor!La Multi Ani XB :YMPARTY: :YMPARTY:
Image

"Folclorul e oxigen pentru un popor astmatic"-Bean MC (Subcarpati)

Post #4 » by gargoyle » 16 Mar 2012 22:42

La multi ani tutror padurarilor din tara si de peste hotare! La multi ani XB,sa fim sanatosi si sa tinem prietenia in aceasta minunata comunitate! :ymparty:
Image

Post #5 » by Cristina » 16 Mar 2012 22:46

Ce alt motiv mai bun decat asta avem noi ca sa.... bem!?

HAI LMA XB! Image

Post #6 » by ostil » 16 Mar 2012 22:47

La Multi Ani !!

Image

Post #7 » by Dami_eLit » 16 Mar 2012 22:48

sa bem ma fac muci 8-} 8-} in seara asta. Pentru XB fac asta
Last edited by Dami_eLit on 16 Mar 2012 22:54, edited 1 time in total.

Post #8 » by Cristina » 16 Mar 2012 22:49

Daca ostil vine cu artificiile eu vin cu tortul si ceva de baut:

Image

Image

Post #9 » by Dami_eLit » 16 Mar 2012 22:55

vreau sticle pline si unite ca surorile

Post #10 » by Bogdan » 16 Mar 2012 23:18

La multi ani XB...stiu ca ati avut un an cu dureri de urechi si ca v-am stresat cu jocul la voce dar asta e :D...trebuie sa ma suportati inca 100 de ani de acum inainte pentru ca XB va fi pentru totdeauna cel mai frumos loc unde am legat o multime de prietenii si unde am mi-am facut prieteni adevarati. GG XB[RO] Sanatate la toti membrii, sa ramanem prieteni pe viata!
:ymparty: :ymparty: :ymparty:
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Next

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 24 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks