Eseth scrie:Cu totii am avut momente bune cu skill maxim si momente rele in care ne faceam de ras, fara sa folosim coduri. In cazul lui eleven cred ca e la fel. O zi joaca bine, in alta nu prea.
eram sigur ca o sa spuneti asta...numai ca o sa te contrazic putin...eu, ca si majoritatea jucatorilor daca o zi joc bine, o fac pe orice tip de mapa...poate sa fie awp, dust2 sau mai stiu eu ce va dau de va julesc. L-am mai urmarit si cam la fel joaca...pe harta awp e praf iar pe dust 2 e sef cu awp-ul...daca are skill pe dust 2 cu AWP atunci pe harta care e facuta special pt AWP ar trebui sa ne violeze.
Asta e parerea mea...daca prin demo nu ne putem da seama sunt si alte metode de a "afla" pe cineva daca are cod sau nu, trebuie doar sa gandim putin. Sau poate ma insel eu...nu vreau sa creem iar polemici.

. Vreau sa iti zic, Ca demo'ul acela a fost creeat de el insasi, adica e aiurea. eu max 8-10min m'am uitat la el cum joaca in demo'u acela "FACUT DE EL" si a facut 6 killuri, dar cum le'a facut? S'a plimbat toata harta , a spamat la greu grenazi ca in stilu cs 1.6 si a facut numa 6 killuri sa fim seriosi + ca e facut de el acel demo. Serios?! Erau zile cand ii facea'ti voi demo'uri si el avea scor de 76 cu 15 sa zic asa. si juca 30min. Get Real! 

Sa inchida cineva topicu si sa il stearga sa nici nu mai vad