Deci va urez tuturor padurarilor sa fiti mai buni sa nu faceti prostii de anu nou si mergeti la colindat pe server cand incepe zapada , tot o sa ramanem intepeniti pe la pc-urile anu asta.
Sa fiti mai buni,sa nu drojditi-pitbulirilor ca va gaseste dracii

Si incep cu Deejay-Comunistul nostru cel drag care esti iti ofer un colind pe masura

cu dedicatie pt a ne conduce in noua era ceausistesi
Pt prima doamna a republicii sociale romane -Doamna Cristina un set de cesti din orientul mijlociu cu dedicatie de la mine pt dansa si un colind fericit

si NU am uitat de spionul nostru nebun NiKi(alias Nikita ):)) iti daruiesc un ceas pt a te trezii mai devreme la serviciu pt voi,cei din urbanii si cu rasul lui malefic un

La multi bani si multi muci si nu alte buci

si eseth nebunul meu

cu la multi anus si v-am poopat pe toti Romanii sa fiti mai buni sa nu ne luam nuieluse

aaa da am uitat de un vechi nebun de-al nostru i see dead people la multi rectanus

poate mai cotrapii prin cimitire

Ostile amice sa tii de vin ca te prind la ajuns fara vin

V-am poopat pe toti prietenii mei de pe webforest a durat ceva sa va aud dar nu ma intorc decat cand se va mai incalzii prin martie v-am poopat

Bft all si un nou an fericit

Va poopat road

P.S. RoadKill si limba romana sunt precum apa si uleiul.