CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI - urari si dedicatii

Pentru cei care doresc să spună "La Mulți Ani" sau alte mesaje de Sărbători/Aniversări

Moderator: DeeJay

Re: SARBATORI FERICITE

Post #11 » by iseedead » 22 Dec 2011 11:11

eu o sa iti raspund doar cu " Sarbatori fericite si La multi ani!", in rest cred ca atat timp cat topicul pe care l-ai deschis are drept titlu "SARBATORI FERICITE" nu are loc si partea cu "cine nu ma inghite".

Re: SARBATORI FERICITE

Post #12 » by Bogdan » 22 Dec 2011 12:35

off topic: Elit ce te-a apucat si pe tine?....daca tot ai facut topic cu sarbatori fericite ureaza-le din suflet...pfff :| Nu cred ca te-a vb cineva de rau pana acum...daca te iei dupa vorbe atunci e problema ta. Noi te-am respectat si te-am ajutat sa te integrezi in padure, asa ca acelasi lucru asteptam si noi de la tine ;).
on topic: Sarbatori fericite padurarilor, multa sanatate si tot ce va doriti in noul an!!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Re: CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI - urari si dedicatii

Post #13 » by Alejandro » 22 Dec 2011 16:49

Eu nu va urez nimic >:P nu imi plac sarbatorile :ymdevil: :-j
Nothing is true, everything is permited!
Image Image

Post #14 » by Cristina » 24 Dec 2011 18:55

Alejandro wrote:Eu nu va urez nimic >:P nu imi plac sarbatorile :ymdevil: :-j

Cea mai tare urare, EVER!

Copy/paste -> send to everybody! :ymdevil:

LA MULTI ANI!

Post #15 » by makota » 31 Dec 2011 14:28

Dragi padurari, cum toate orasele sunt impodobite cu leduri, braduti si alte obiecte decorative specifice anotimpului in care ne aflam, dar mai ales perioadei magice a Craiunului, si padurea noastra e impodobita cu flashuri, C4 pe la crengute, AWP-uri sub statuie, asa ca vreau sa va urez si eu La multi ani, tot ce va doriti sa se implineasca, si acum vorbesc de partea reala a vietii noastre si sa avem parte de tot ce ne dorim noi.

Bafta Padurarilor :*
Attachments
safe_image.php.jpeg
La multi ani :*!
safe_image.php.jpeg (309.44 KiB) Viewed 151 times

Post #16 » by Bogdan » 31 Dec 2011 16:15

Multumim la fel padurare...sanatate si tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca!!!....LA MULTI ANI PADURARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....!!!
PS: Makoto...fi mai zambaret in poze...ca in poza care ai atasat-o esti mai serios asa =))
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Image

Post #17 » by ostil » 31 Dec 2011 20:55

La multi ani tuturor xb'istilor un an nou fericit , sanatate si multi bani la toata lumea ... :ymparty: :ymparty: :ymparty:

LA MULTI ANI 2012 !!!
Image

Post #18 » by DeeJay » 31 Dec 2011 22:20

Eu va urez doar e chestii pentru 2012:

1)sa aduceti cat mai multa lume pe XB
2)sa fiti sanatosi
3)sa aveti numai succese :))
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Post #19 » by Gh30 » 31 Dec 2011 23:16

Daca tot se termina anul imediat, va urez si eu multa multa sanatate, fericire voua si familiilor si un an nou fericit!
La Multi Ani!
Point and shoot!

>> Webforest Wallpaper << >> XB[RO] <<

Previous

GameForest

The best online Gaming Community!
GameForest is the perfect place for all gamers!
Join our Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive and Team Fortress 2 dedicated servers and have a great fun time!

Forum started on 16 Mar 2011 19:37 and in existence for 14 Years, 1 Month and 23 Days
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks