Moderator: DeeJay
#11 » de Bogdan » 01 Oct 2011 11:39
#12 » de Eseth » 01 Oct 2011 11:54
#13 » de ostil » 01 Oct 2011 13:13
#14 » de RoadKill » 01 Oct 2011 13:27
#15 » de Kamicazes » 01 Oct 2011 16:52
#16 » de DeeJay » 01 Oct 2011 21:28
#17 » de Cristina » 01 Oct 2011 22:03
#18 » de puf1k » 01 Oct 2011 22:05
#19 » de Mishu » 02 Oct 2011 01:14
#20 » de Cristina » 03 Oct 2011 11:56
puf1k scrie:Te felicit din toata inima...sanatate si prosper in toate![]()
![]()
iseedead scrie:la multi ani cristina,si sper ca de ziua ta face tallibas clatitele)))
Jackson scrie:Da,FELICITARI si numai bine!![]()
Valahul scrie::ymparty: felicitari si din partea mea... beau ceva in cinstea ta ca de obicei,:
Gh30 scrie:La multi ani Cristina, multa sanatate si sa traiesti 1000 de ani !!!![]()
P.S.: Astept sa ne cinstesti cu cate o clatita...
Castiel scrie:La multi ani Cristina !!! Sa ai parte de tot ce iti doresti si bineinteles distractie placuta ... o sa beau si in cinstea ta azi ... (ajung un alcoolist notoriu cu cate zile de nastere sunt in perioada asta)
Roadkill scrie:La multi ani Prima Doamna a Padurarilor ce petrecere o sa avem astazi seara pe server mai ales talibanul de dj va face o dedicatie -doamnei) S-ai parte de tot ce iti doresti sa fii iubita sa fii sanatoasa La anu si la multi ani
) si cu o dedicatie
de la road
![]()
![]()
Sa curga sampaniasi clatitele in aer
)
johnpuzzle scrie:La multi ani si multa sanatate si din parte meacum ajung acasa de la munca beau ceva in cinstea ta
Bogdan scrie:LA MULTI ANI CRISS:*...multa sanatate fericire si sa ti se implineasca toate dorintele
![]()
![]()
![]()
....si promit ca nu o sa te mai stresez niciodata cu clatitele...de acum inainte le fac eu...de mancat cred ca nu o sa le manance nimeni dar nu conteaza, important e ca ai scapat u de ele
. Distractie placutaaaaaaaaaaaa...sa curga sampaniaaaa!!!!
>:D<
Eseth scrie:Sincere felicitari din partea mea. Iti urez ca toate dorintele tale sa se implineasca. Sa fii fericita, sa ai sanatate de diamant si sa ne traiesti inca 2458 de aniLa multi ani!
ostil scrie:La multi ani !!! Manule sa ne traiesti chiar cu vre'o 200 de ani mai mult decat zice sethu, sa fii sanatoasa si fericita ... restul vin de la sine . Sper ca DJ'u sa iti faca toate poftele azi asa cu i le faci si tu zilnic iar pe nik lasa'l sa sa te incante cu minciunile lui : " cica face el de acum ... clatite si nu mai sh eu ce " pai daca il lasi se duce rasul lui ala renumit de tot o sa umble lesinat de pofta clatitelor
![]()
, oricum sper sa va distrati pe cinste iar tu manule sa te bucuri de tot ce iti ofera viatza .
am sa beau azi un paharel in cinstea ta si sper ca si voi o ve'ti face in cinstea xb"istilor.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roadkill scrie:Deci astept o runda de clatite cu cargous la constantasi cu ciocolata in blat ca moare road de glicemie
si fratilor lasati bautura mai beti si voi un sirop de atar,visine,must de la struguri-sfat de la un profesionist
ca porma vedeti ce criza o sa imi faceti la buzunare
.Cu dedicatie sa vedem pe domnul nostru sef -Deejay facand niste dorinte cele de mai cele, pt prima doamna a padurarilor
Kamicazes scrie:La multi ani si sa ai parte de tot ce iti doresti !![]()
![]()
Mishu scrie:La multi ani!!!!
Toate cele bune!
O seara buna,
Mishu
DJ scrie:baa euu sunt cam muci...lma puffy
puf1k scrie:muhaha..cristina...la mine tot asa sa intimplat..
Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!