La Multi Ani Cristina!!!

Pentru cei care doresc să spună "La Mulți Ani" sau alte mesaje de Sărbători/Aniversări

Moderator: DeeJay

Re: La Multi Ani Cristina!!!

Mesaj #11 » de Ghinion » 01 Oct 2012 18:26

La multi ani cu sanatate si multa fericire!

Mesaj #12 » de DeeJay » 01 Oct 2012 18:29

Imagine de la DJ :ymparty: :-*
I spin this!
My PC: I7 3770, 16G Ram, GTX 980, SSD 180GB

Mesaj #13 » de Bogdan » 01 Oct 2012 18:51

Happy birthday to youuu happy birthday to youu...sa bem pana ne mucificaaaaaaam...happy birthday dear Cristina happy birthday to youuu...hac!!! >:D< :ymparty: :ymparty: :ymparty:
Daca padurar nu esti, nimic nu esti!

Imagine

Mesaj #14 » de Jackson » 01 Oct 2012 22:12

Felicitari,Cristina.Cu totii iti dorim tot ce e mai bun,tot ce iti doresti,familie,sanatate,fericire si sa te inconjoare numai oameni cu suflet mare! :o)
If Love is a Crime,than I am a Criminal

Mesaj #15 » de Cristina » 02 Oct 2012 13:38

Multumesc frumos pentru urari. :ymblushing:

Anul asta editasem profilul de pe forum, vroiam sa nu mai faca nimeni topic... 8-| Gh30 insa nu are ce face... :ymtongue: Insa are dreptate, daca eu nu eram comunitatea asta era pe campii si nu in padure. =))
De baut am baut... Hai ca v-am i cantat pe server. :ymblushing:

NIk-ule, sa faci vinu' bun. Ca vin sa-l testez! :ymparty:

P.S. NU am vrut nici tort dar DeeJay nu a avut ce face si m-am trezit cu ASA CEVA IN BRATE:

cake.png
cake.png (366.47 KiB) Vizualizat de 135 ori

DeeJaaaaaaaaay, la anu sa fie VERDE tortul ala, DA?!?! VERDEEE!!!!! Cu flori portocalii. [-(

Mesaj #16 » de gargoyle » 02 Oct 2012 18:32

La multi ani,Cris! Si scuze de intarziere...nu am fost calare pe comp ieri :D

Cristina scrie:Multumesc frumos pentru urari. :ymblushing:

Anul asta editasem profilul de pe forum, vroiam sa nu mai faca nimeni topic... 8-| Gh30 insa nu are ce face... :ymtongue: Insa are dreptate, daca eu nu eram comunitatea asta era pe campii si nu in padure. =))
De baut am baut... Hai ca v-am i cantat pe server. :ymblushing:

NIk-ule, sa faci vinu' bun. Ca vin sa-l testez! :ymparty:

P.S. NU am vrut nici tort dar DeeJay nu a avut ce face si m-am trezit cu ASA CEVA IN BRATE:

cake.png

DeeJaaaaaaaaay, la anu sa fie VERDE tortul ala, DA?!?! VERDEEE!!!!! Cu flori portocalii. [-(

Foarte tare breeee!!! Zici ca e tort 3D :D
Imagine

Mesaj #17 » de Pikachu » 02 Oct 2012 18:37

la multi anii Cristina
Imagine

Mesaj #18 » de KecKs » 03 Oct 2012 16:58

La Multi Ani !!! :YMPARTY: :YMPARTY:

Mesaj #19 » de Harabor » 05 Oct 2012 12:52

Euu zic La Multi Ani pentru la ...anu!! ;;) \M/
Imagine

Mesaj #20 » de Cookie » 05 Oct 2012 18:08

La muti ani din partea savarinei B-) :ymparty: :ymparty: :ymparty: Vei primi un tort de la cofetaria mea! :D :D ;)

AnteriorUrmătorul

GameForest

Cea mai tare Comunitate online dedicata jocurilor!
GameForest este un loc perfect pentru toti cei care se bucura de jocuri pe internet!
Va invitam pe serverele noastre de Counter-Strike Source, Counter-Strike Global Offensive si Team Fortress 2!

Aceasta comunitate exista din 16 Mar 2011 19:37 si este online de 14 Ani, 1 Luna si 24 Zile
GameForest, WebForest are registered trademarks of IDeSys NetWorks S.R.L., Valve, the Valve logo, Half-Life, the Half-Life logo, the Lambda logo, Steam, the Steam logo, Team Fortress, the Team Fortress logo, Opposing Force, Day of Defeat, the Day of Defeat logo, Counter-Strike, the Counter-Strike logo, Source, the Source logo, and Counter-Strike: Condition Zero are trademarks and/or registered trademarks of Valve Corporation. All other trademarks are property of their respective owners. © GameForest   Powered by IDeSys NetWorks