ostil scrie:...desi nu este un kit cu prea multe detalii tehnice este practic si foarte usor de utilizat, ...
Programul este usor de utilizat insa, daca omul care lucreaza in acel program este nehotarat si modifica totul pana la cel mai mic detaliu o data la fiecare 15min, este imposibil de terminat un proiect. Cazul meu desigur. Abia ce am "terminat" o parte din casa... etajul e inca in "constructie"...
Ti-am promis niste print screen-uri:
Un fel de HoL la intrarea in casa (initial a fost crem, pe nuante neutre dar dupa 20 de minute a trecut atat prin rosu cat si prin maro, ajungand la o combinatie ciudata la care am adaugat verde... ) :

- 1.jpg (893.5700000000001 KiB) Vizualizat de 116 ori
Living-ul... (cand nu esti hotarat mergi cu gri... adauga albastru si e gata... doecamdata)

- 2.jpg (908.1799999999999 KiB) Vizualizat de 144 ori
Bucatarie ( ORANGE!!!! din lipsa de inspiratie)

- 3.jpg (791.11 KiB) Vizualizat de 113 ori
SI pentru ca nu aveam inspirate de a lucra la etaj, m-am mutat in curte... cu o piscina mareeeee... eeee...

- 4.jpg (1.08 MiB) Vizualizat de 117 ori

- 5.jpg (1.15 MiB) Vizualizat de 117 ori
Este foarte posibil ca intr-un moment de gandire profunda sa dau delete la proiectul asta si sa incep altul, doar pentru ca nu incape cada aia mare pe nu stiu ce colt si nu pot sa mut un perete... INTELEGI?